echipament hand-made

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
geppetto
veteran
veteran

echipament hand-made

Mesaj de geppetto » 26 Sep 2008, 17:37

ma gandesc de ceva vreme sa imi construiesc o lanseta din bambus split cane. am vazut cateva "how it's made" pe youtube si inca imi caut niste filme tutoriale serioase despre cum se construiesc. stie cineva unde as putea gasi bambus neprelucrat in Romania? sau de unde se poate comanda...

deocamdata imi construiesc un minciog din bambus dintr-o varga veche made in u.r.s.s. dupa ce il voi termina voi posta fotografii cu rezultatul.

mai avem colegi de suferinta interesati de asa ceva?
:D

Pitonu'
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Pitonu' » 26 Sep 2008, 17:46

Bambus era o gramada in parcul dendrologic din Simeria (HD). Cand umblam yo p'acolo mai si vindeau vergi, la metru' liniar....
Vezi prin buc. pe la vre'o gradina botanica sau pe la vreun oligarh prin gradina, ca am observat ca tufele de bambus sunt la moda pt. amenajari de spatii verzi si poate faci cu vreuna ca si aia cu palmierii lu' oprescu... :wink:
Ghici din ce material o fo' prima mea undita...

Numa bine.
Consumata cu moderatie, apa nu poate face rau.... - Mark Twain

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 26 Sep 2008, 18:34

da in simeria era pe vremuri bambus cum intrai in gradina undeva pe dreapta parca era tufa acum nu mai stiu ca si pe mine ma bate gandul sa imi fac una si gandul la bambusul din simeria mi-o fost :lol: :lol:

am incercat din trestie de oltenia dar nu merge,asa ca pana una alta astept sa mi-se iveasca ocazia si pun eu mana pe o craca de bambus si batz imi fac din el :lol: :lol: ca la aia veche s-a rupt varful si am ramas numai cu cotorul :(

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 26 Sep 2008, 18:49

dintre toate filmele de orezarul asta mi-a placut cum le lucra de K.Lee lucra manual nu ca si hendricson http://www.youtube.com/watch?v=jHFYho3k ... re=related

Scrie răspuns