Echipament baitcasting stiuca !
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Echipament baitcasting stiuca !
Salut . Pescuiesc exclusiv la stiuca, 80% cu naluci reactive cu gramaje cuprinse intre intre 7-18 gr . Care dintre cele doua lansete a-ti recomandao pentru baitcasting?
Shimano Technium 190 cm , 7-21 gr
Daiwa Powermesh 195 cm , 7-28 gr
Mentionez ca lanseta va fi echipata cu o mulineta Shimano Curado 71 Xg.
Shimano Technium 190 cm , 7-21 gr
Daiwa Powermesh 195 cm , 7-28 gr
Mentionez ca lanseta va fi echipata cu o mulineta Shimano Curado 71 Xg.
Re: Echipament baitcasting stiuca !
dintre astea 2 eu as merge pe skeet reease,am avut 2 din pacate nu m-am inteles asa bine cu baitcastingul dar sunt fenomenal de frumoase betele..
- stefanflorin
- veteran
uite aici cea mai apropiata lanseta de un skeet reese, excelenta pt. lingura/vobler http://www.totalfishing.ro/lanseta-rapt ... 38072.html
Urasc atarnatorii!
Skeet Reese imi depaseste bugetul . Cele doua mentionate de mine imi vin undeva la 300 lei bucata .
Uitasem sa mentionez ca locuiesc in Anglia si din pacate o lanseta de genu aici sare din 100 £.stefanflorin scrie:uite aici cea mai apropiata lanseta de un skeet reese, excelenta pt. lingura/vobler http://www.totalfishing.ro/lanseta-rapt ... 38072.html
Tocmai din acest motiv vreau sa aleg una din cele doua pe care le-am gasit la un pret accesibil si vroiam ceva sfaturi de la cineva care detine una din cele doua mentionate . Mersi mult .
mergi pe daiwa atunci,e mai potrivita pt ce vrei sa faci cu ea.
-
- utilizator constant
Daiwa Powermash este un bat rigid , nu cred ca e buna petru reactive , am una pana in 35 g si dau ea la jig
rigide sunt oricum masjoritatea fiind asa scurte,insa tehnicum il am si nu prea il vad pt reactive..ce-i drept e de spinning insa totusi
- stefanflorin
- veteran
nu e vorba de Skeet Reese, este un simplu Rapturevlad0019 scrie:Skeet Reese imi depaseste bugetul . Cele doua mentionate de mine imi vin undeva la 300 lei bucata .

Urasc atarnatorii!
Eu detin o Daiwa PowerMash, modelul de 2,03 m, 10-35g. Este intr-adevar un bat fast (asa cum il descriu si cei de la Daiwa). Il am pentru stiuca.
In general il folosesc cu naluci de tip glider, uneori jerk-uri, sau naluci din cauciuc pentru stiuca, armate offeset sau cu jig. Eu sunt multumit de el, chiar foarte la cati bani a costat in Romania. uneori mai puneam pe el si cate un spinnerbait pe el.
In opinia mea, cred ca este un bat cam "dur" pentru naluci reactive.
Sper sa iti fie de folos observatia mea
Cu stima,
In general il folosesc cu naluci de tip glider, uneori jerk-uri, sau naluci din cauciuc pentru stiuca, armate offeset sau cu jig. Eu sunt multumit de el, chiar foarte la cati bani a costat in Romania. uneori mai puneam pe el si cate un spinnerbait pe el.
In opinia mea, cred ca este un bat cam "dur" pentru naluci reactive.
Sper sa iti fie de folos observatia mea
Cu stima,