e21® Carrot Gold Stix Spinning Rod
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
am luat in mana de la fishshop varianta de morcov de 6,6 medium cea la 150$ si mi-a placut.
dar am facut si o comparatie intre morcovul respectiv si un avid cu aceleasi caracteristi si sunt mai incantat de avid. Avidul este o idee mai usor pare mai echilibrat si ceva mai tapan, s-ar putea ca morcovul sa aibe rezerva de putere ceva mai mare fiind si mai gros in carne decat avidul.
dar am facut si o comparatie intre morcovul respectiv si un avid cu aceleasi caracteristi si sunt mai incantat de avid. Avidul este o idee mai usor pare mai echilibrat si ceva mai tapan, s-ar putea ca morcovul sa aibe rezerva de putere ceva mai mare fiind si mai gros in carne decat avidul.
-
- senior
peretele blankului este la fel dar diametrul este o idee mai mare cel putin in partea inferioara a blankului
o caracteristica interesanta este ca morcovii parca se intaresc cu cat sunt mai mult tensionati(verificat
)
la celelalte m-am uitat foarte fugitiv deoarece bugetul nu-mi permite seriile mai scumpe
o caracteristica interesanta este ca morcovii parca se intaresc cu cat sunt mai mult tensionati(verificat

la celelalte m-am uitat foarte fugitiv deoarece bugetul nu-mi permite seriile mai scumpe

-
- senior
-
- junior
deocamdata slabe sperante
timpii de asteptare la comenzi sunt de aprox 12 saptamani. Fabrica nu face fatza.
Asa ca slabe sperante sa ajunga morcoveala in RO si nule sperante de garantie.
Asa ca slabe sperante sa ajunga morcoveala in RO si nule sperante de garantie.
-
- senior
sunt in ro la www.fishshop.ro