@ULK asa am gandit si eu dapoi ma gandeam ca o sa se vada doar stelute si nu a intelege nimeni ce am vrut sa spun
DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
Re: DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!
mama bine ca acele cuvinte triviale nu sunt cenzurate ...pecand f_i_s_h e !!! mare mirare
@ULK asa am gandit si eu dapoi ma gandeam ca o sa se vada doar stelute si nu a intelege nimeni ce am vrut sa spun
...
Sau foarte posibil ca pur si simplu sparge codul stiucii.....si chiar pare inspirat aleasa expresia atunci.
Voblerul trebuie sa decodifice dorintele ascunse ale dumneaei...trebuie sa fie un script care da ca rezultat atacul stuicii.
Voblerul trebuie sa decodifice dorintele ascunse ale dumneaei...trebuie sa fie un script care da ca rezultat atacul stuicii.
Colaps...dinadins am scris...sa incerc...ma gandeam ca nu e setat autocenzorul pe aceste cuvinte...doar F.i.s.h. il doare 
Sa vedem ...pizda s-a scos?
)
Sa vedem ...pizda s-a scos?
Eu m-am gandit la un "hacui-te-as, stiuca !" sau "cioparti-te-as stiuca !", dar mi-am zis apoi ca totusi mesajul nu poate fi chiar asa de sangeros... mai ales pe o balta in sistem C & R... 
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Decodifica-te-as, stiuco
). That must be 
Eu nu as exclude un inteles nou, nemaintalnit si nemaiauzit. O licenta poetica poate?
Limbile sunt vii, se transforma, se imbogatesc...
Limbile sunt vii, se transforma, se imbogatesc...
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Sparga-ti-as rozeta...adica-codu', stiuco!!!!
Tre' sa recunoastem ca Gigi a reusit sa faureasca niste " unsigned codes" ce trec de firewall-ul stiucilor cat zici "heck of a wobbler"....manca-l-ar tata de minitehnicus

Tre' sa recunoastem ca Gigi a reusit sa faureasca niste " unsigned codes" ce trec de firewall-ul stiucilor cat zici "heck of a wobbler"....manca-l-ar tata de minitehnicus
limbi ? damn , acu am terminat de mincat ... si imaginatia mea de inginer o ia razna , merg sa ma delectez cu zgomotul unui strung
pace voua pacatosilor 
...
u're givin' him way too much credit.....
Ps si in mine moare curiozitatea......
Ps si in mine moare curiozitatea......
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
Don't worry ma flyin' brada'...there's no suga'..