DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!

Mesaj de semlecangheorghe » 27 Mai 2015, 15:04

Era o gluma.. :D
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 28 Mai 2015, 17:02

K80 - floating, 22 gr, 8 cm

oare o manca stiuca broaste :lol:

Imagine

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 28 Mai 2015, 17:49

Inceput bun de sezon pentru utilizatorii SiGi Lures..1.66m si aproximativ 30 kg..
Prins pe Dunare ,28.05.2015...la cateva zile de la deschidere..

Imagine

Imagine

Cu SiGi Lures mereu ai parte de actiune.. :D

.

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 28 Mai 2015, 18:58

Hm ! Pescuit noaptea..............in prohibitie................plin de icre.................!!! Ma gandesc ca i-o fi dat drumu', dar pare ca s-a pus musca deja pe el !
Parca seamana cu pestii aia gonflabili de se vindeau la Targu Aventuri ! Ai fost la Targ Gigi ?[/quote]
Daca si in luna Mai gasesti salai cu icre :wallbash:[/quote]

A fost unu' mai puturos !!!
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 29 Mai 2015, 15:51

Din seria tremour -7 si 11 cm.Bataie marunta si balans pe cadere.
Imagine
Imagine
Imagine

SiGi Lures ,mereu in actiune..

.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 31 Mai 2015, 21:43

...un bun cunoscator al pescuitului la avat si nu numai , a afirmat urmatoarele cand a vazut voblerele astea :
..."Un sfat,schimba ochii aia,arata ca naiba,avatul e un peste care de cele mai multe ori inainte de atac isi studiaza prada. "
...eu o sa-ti zic mai concis: ochii aia sunt "deampulea" , cel putin pt. unu' ce se pretinde "cu pretentii"
...nu sarii cu injuraturi , asuma-ti critica si inghite in sec !

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 31 Mai 2015, 22:17

Imi plac ! Fa-mi unul ca ma duc in Delta peste doua saptamani, sa verific daca avatul studiaza detalii precum culoarea ochilor. :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 01 Iun 2015, 09:43

...interventie corecta ..."la balon" !
...functia iti permite sa intervi , perfect de acord , "arvocatule" , cu toate ca "deontologic" ar fi fost sa astepti interventia "judecatorului"(moderatorului) :D
...cand am facut referire la "martisoare" a intervenit "nonpurtatorul de cravata" si acum era absolut de asteptat ca interventia ta sa fie instanta (ca ness-u')
...sau poate este doar o modalitate de a informa "publicul larg " ca peste 2 saptamani mergi in delta ? ! :roll:

..."on-topic" : ochii aia arata ca naiba , montati la niste frumuseti de voblere ! :lol1:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 01 Iun 2015, 14:36

Va ca tot incerci sa ma musti de undeva de ceva timp incoace. Poate n-ar trebui sa pierd vremea cu unul ca tine, caruia i-as zice mai multe de la obraz dar mie jena mie ca vad ca ai parul alb.

Totusi, spre infomarea ta, ca sa vezi ca nu vorbesc ampulea, uita un vobler cu ochi asemanatori:

Imagine

Nu, nu e un gunoi. Este un Megabass Diving Flap Slap cu care am prins o gramada de mrene si avati. N-am observat sa strambe din nas la culoarea ochilor.

Si cu asta am incheiat. Pa si la revedere. De la mine nu vei mai vedea atentie.

Sanatate !
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 01 Iun 2015, 15:09

Domnule avocat Razvan Mihuta

...daca e sa analizam cine vrea sa muste de undeva , se pare ca acela sunteti chiar dumneavoastra si asta o demonstreaza reactia dumneavoastra ce a aparut imediat ca raspuns la postarea mea de mai sus (postul cu criticarea ochilor deampulea).
...credeti-ma ca si mie mi-e jena sa-mi pun mintea cu unul care are pregatirea dumneavoastra si la un moment dat chiar am precizat aici in forum ca am incheiat socotelile ce le aveam impreuna , dar se pare ca "balacareala" va face placere ....probabil in cazul dumneavoastra o fi defect profesional :?
...voblerul la care faceti referire , Megabass Diving Flap Slap , are ochii asemanatori cu cei ampulea , dar su sunt identici si permiteti-mi sa va aduc la cunostinta ca voblerul de care amintiti dumneavoastra nu este un vobler dedicat avatului , in consecinta de cauza , nu face strict referire la cauza noastra...na c-am dat-o-n "grefierisme" :| http://www.tacklewarehouse.com/Megabass ... MBDFS.html

...aceiasi Sanatate ! v-o doresc si eu , best regards !
...si sper sa nu ma mai deranjati cu atentia dumneavoastra.

P.S . ...era sa uit un amanunt extrem de important: "old" nu inseamna ca am parul alb , asa ca nu vedeti bine ! :respekt:

Scrie răspuns