DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Re: DISCUTII VOBLERE HOME MADE!!
ista ie din seria jalo pitic !
ie ashe de mic si pitic incit o trebuit sa dau " apropiere " de 3 ori la pajina ca s-al vaz !
mnah mai avea olea si se ascundea in dosul tiextilului !

ie ashe de mic si pitic incit o trebuit sa dau " apropiere " de 3 ori la pajina ca s-al vaz !
mnah mai avea olea si se ascundea in dosul tiextilului !

- semlecangheorghe
- veteran

Sper ca asta e destul de vizibil pentru sticlele tale de sifon.Aceeasi lanseta light.Aceleasi naluci prinzatoare-SiGi Lures..

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Da, asta da salau!
- semlecangheorghe
- veteran
-
- veteran
]
Hm ! Pescuit noaptea..............in prohibitie................plin de icre.................!!! Ma gandesc ca i-o fi dat drumu', dar pare ca s-a pus musca deja pe el !
Parca seamana cu pestii aia gonflabili de se vindeau la Targu Aventuri ! Ai fost la Targ Gigi ?
dumi_id scrie:Da, asta da salau!
Hm ! Pescuit noaptea..............in prohibitie................plin de icre.................!!! Ma gandesc ca i-o fi dat drumu', dar pare ca s-a pus musca deja pe el !
Parca seamana cu pestii aia gonflabili de se vindeau la Targu Aventuri ! Ai fost la Targ Gigi ?
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
- semlecangheorghe
- veteran
cand timpul, cheful si... rabdarea mi-au permis, m-am mai jucat si eu cate putin cucate un vobler(as), strict pentru "consumul" propriu si fara pretentii, improvizand, de cele mai multe ori, atat armatura, cat si barbeta.
tot citind pe ici, pe colo, am dat comanda, pe e-bay, de sarma dentara (made in China), pentru ca era destul de ieftina (nu am folosit niciodata acest gen de sarma la armaturi). zilele trecute mi-a venit pachetelul, toate bune si frumoase, dar sarma (0,8 mm diametru) mi se pare extrem de otelita, de "tare". azi am trecut pe la un amic stomatolog si mi-a dat o mostra de sarma dentara made in Germany, de 0,7 mm, ca sa fac o comparatie, pentru ca crezusem ca acea "chinezarie" e de vina, dar am remarcat ca e la fel de tare si de otelita, extrem de greu de prelucrat.
voi cum o folositi???
tot citind pe ici, pe colo, am dat comanda, pe e-bay, de sarma dentara (made in China), pentru ca era destul de ieftina (nu am folosit niciodata acest gen de sarma la armaturi). zilele trecute mi-a venit pachetelul, toate bune si frumoase, dar sarma (0,8 mm diametru) mi se pare extrem de otelita, de "tare". azi am trecut pe la un amic stomatolog si mi-a dat o mostra de sarma dentara made in Germany, de 0,7 mm, ca sa fac o comparatie, pentru ca crezusem ca acea "chinezarie" e de vina, dar am remarcat ca e la fel de tare si de otelita, extrem de greu de prelucrat.
voi cum o folositi???
Decalita,la flacara de aragaz.. 

Dumnezeu a creat cerul si pamantul,restul e facut in China.
Daca si in luna Mai gasesti salai cu icreflorin1948 scrie:]dumi_id scrie:Da, asta da salau!