Diferenta jiguri
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Diferenta jiguri
Poate sa-mi spuna cineva care este diferenta intre cele doua modele de jiguri de mai jos- cand se foloseste cel cu barbeta interioara si cand cel cu barbeta exterioara carligului?
http://do-itmolds.com/shop/index.php?ro ... th=1_7_206
http://do-itmolds.com/shop/index.php?ro ... th=1_7_206
spinning-addicted!
Re: Diferenta jiguri
eu am ambele matrite ... in practica nu exista nici o diferenta ... chiar nu vad vreun avantaj sau dezavantaj al pozitiei contrei ...
Ma gandeam ca poate unul se foloseste la shaduri iar celalalt la twister?
spinning-addicted!
- stefanflorin
- veteran
Eu am varianta cu spinul orientat in sus, si am observat ca de multe ori din cauza spinului guma face cocoasa, practic cauciucu se sprijina pe spinul ala, si sta un pic umflat in zona aia (la gumele mai "slim"). Pe de alta parte probabil ca atunci cand schimbi guma frecvent tot scotand-o de pe jig, varianta cu spinul in jos cred ca strica mai repede guma, pentru ca spinul e practic pe partea opusa fata de cum se indoaie cauciucul cand il bagi/scoti pe jig. Acu nu stiu, asta imi spune logica mea. 

Urasc atarnatorii!
- semlecangheorghe
- veteran
Una este pentru casting,iar celalalt pentru spinning.. 

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
-
- veteran
Ha,ha,hasemlecangheorghe scrie:Una este pentru casting,iar celalalt pentru spinning..

Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
- semlecangheorghe
- veteran
Spune-mi te rog, care-i pentru spinning si care-i pentru casting ?semlecangheorghe scrie:Una este pentru casting,iar celalalt pentru spinning..
ala cu contra-n sus= casting
cu contra-n gios =spinning.
ca la mulinele.
lojic
jiji, glumea.cred.
si io

cu contra-n gios =spinning.
ca la mulinele.
lojic

jiji, glumea.cred.
si io

- semlecangheorghe
- veteran
Fara gluma,cred ca alea cu spinul in jos,nu fac asa pagube in gume gen shad-uri,cind musca pestele de ele sau cind fortezi in agatura..la alea cu spin in sus,am patit ca s-a crapat guma dupa de muscat salaul de ea..la viermi ,cred ca este egal..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.