despre rezistenta avidului in drill

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 02 Iun 2010, 01:48

kzoli scrie:
Pot sa trimit poze cu vobler e echipate cu 66... cutie nu mai am ... luna viitoare trebuie sa primesc un lot atunci trimit si poze cu cutie :wink: .
daca gasesti o sursa in RO ma abonez ca client fidel :wink: . Gama 76 folosesc ptr monturi cu pestisor viu ,atarnata sub burta momelii ,in felul aceasta pot prinde mustaciosul fasa sa fure pestele
Sunt mai groase ca cele normale ,insa mult mai puternice . Pe voblere pun cu 1 nr mai mic sau 2 si tot pe acolo e miscarea sau pe voblere mici numai una in coada ... Au o gama variata de diferite marimi din pacate nu se prea gasesc pe la noi ... adica se gasesc si la noi dar mare majoritate sunt chinezarii de 2 bani :(

66 deja is grose bine si ingreuneaza vobleru rau , 76 .....ii deja pentru animale din alea care trag de tine !
Ma indoiesc ca exista echipament uzual de apa dulce cu care sa indoiesti un 66 , daramite 76 .
Plus ca daca ajungi la dinastea tre sa ai si inele inspicate pe masura :wink:

As zice ca 56 ajunge , insa is mai greu de gasit decat oricare Owner ( gasit inseamna ca au mai multe numere si eventual inca ceva pe linga interesant , nu mi se pare mare lucru sa gasesti un 56 nr. 2 pe ceva magazin obscur din Vietnam , de ex. )

Scuze pt. deviere !

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 02 Iun 2010, 02:03

old_radu scrie:Zoli
...20 lbs...aproximez cam 0,18-0,20
...nu trebuie sa trimiti , multumesc de intentie
...spune numai ce fir textil sa caut prin care sa pot introduce firul meu
...pana la urma o sa bag leader fluorocarbon , dar vroiam sa evit nodurile
Radu , fa cateva FG Knots si o sa vezi care ii treaba :wink: Daca te uiti atent , ii textil tesut peste leader , se intretaie mult prea tarziu ca sa se rupa :wink: , intra pe inele !
Baga orice fir vrei , un 30 de lb de ex., leaga un leader cu FG ( de obicei mai puternic decat firu de pe tambur , sa zicem 35 lb ) , leaga pe o agrafa sau solid ring iar pe cealalta parte a agrafei sau inelului leaga orice nod vrei cu acelasi fir de 30 lb direct . O sa descoperi ca rupi pe texttil direct inainte sa rupi uniunea dintre leader si textil :wink:
De cand am inceput cu nodu asta nu concep jigging cu alta legatura , in spin normal mai leg Bimini pentru ca-i mai rapid si acolo ii alta treaba , insa la chestii serioase merg clar pe FG knot .
Firu cel mai subtire pe care am legat FG era un Avani de 14 lb , fire mai subtiri nu am , pe TufLine de 20 deasemena merge foarte bine !

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 02 Iun 2010, 09:43

Multam SF-ule !

...cred ca nodul asta m-a convins sa trec la leader fluoro...cel putin in tentativele de a "vana" somnul.

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 02 Iun 2010, 12:53

Johny-poti face astfel de teste , :lol: :lol: :lol: ,
http://www.youtube.com/watch?v=gs_9NDTUUPI
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

CataZander
utilizator constant
utilizator constant

...

Mesaj de CataZander » 02 Iun 2010, 13:06

mama ala da bat ce de ce firma e fabricat zebco, rhino sau quantum :shock: :shock: :shock: e incredibil de rezistent

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 02 Iun 2010, 16:52

storm xxx scrie:Johny-poti face astfel de teste , :lol: :lol: :lol: ,
http://www.youtube.com/watch?v=gs_9NDTUUPI
...Johny , chiar iti recomandam
...astfel poate te "luminezi" inainte sa te "lumineze" cei de la St, Croix... :lol:

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 02 Iun 2010, 21:12

...nu-i stress !... :lol:

Scrie răspuns