despre rezistenta avidului in drill
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- johnnybravo
- Moderator
pana acu am ridicat in batz salai de 500-800g, mai mult nu m-am riscatSF scrie:Am perdut anu asta mai multi pesti in stinci ca niciodata ! Schema cu trebuie sa ti se termine firu , mai ales in DJ ,ii fabulatie ! Daca il opresti la o palma de piatra castigi , daca nu pierzi !
Johnny , ia o teava sau coada de matura io stiu , ceva de vreo 2 m , atarna 7 kile ( rotungit vreo 15-16 lb ) de virf si vezi cum se simte la mana, am vazut ca bagi la sala de multa vreme , deci poti
![]()
Textilu nu tine la socuri , la voi va tine schema in mare masura, insa daca ati avea cunostiinta cat de gay sint pesti de pe continent ....![]()
Alt aspect ....sculele nu trebuiesc menajate , nici macar betele , la urma urmei ii normal sa rupi un bat , numa ca la multi li se pare o blasfemie sa rupi in drill , sau tabu , ceva de genu asta ! La urma urmei ii o scula nu icoanasa te inchini !
Ceva gen nu da prea tare cu ciocanu ca poate se rupe coada , nu apasa pedala ca nu-i bine sa fortezi motoru , etc. dinastea ...
Prejudecati !
Am mai spus , multi pe aici dau cu fire subdimensionate pentru betele si mulinetele din dotare , deci Johnny , baga un fir mai gros sa nu ai greturi la socuri , stringe frina si du batu la limita , daca se rupe asta este , stai linistit ca numa odata se rupe![]()
Nu ar strica sa practici FG Knot , chiar ii cel mai tare din cate am facut , un leader bun , cu nodu asta il bagi printre inele ca nu ai probleme , vreo 3 m asa , stringi frina si fortezi .
A ....si inca ceva , is pesti care nu pot fi scosi, schema cu orice peste poate fi scos dac rabdare si maestrie si tutun si etc......alta prejudecata ! Daca mergi pe mana asta ai mai multe sanse sa mai pierzi ceva pesti pe viitor !

deci, care face teste?

Sigur...De ce nu?
http://www.flickr.com/photos/29701378@N07/4656663233/
Quantum QXL nu face fata..A facut poc inaintea imbinarii cind inca discurile atingeau solul, le-am ridicat doar vertical si erau doua de 10 livre.Mai am una de spining da-i in portbagaj.Cu aia incerc doar un disc..

Quantum QXL nu face fata..A facut poc inaintea imbinarii cind inca discurile atingeau solul, le-am ridicat doar vertical si erau doua de 10 livre.Mai am una de spining da-i in portbagaj.Cu aia incerc doar un disc..

Ancore Owner sau VMC inele Predatek si poate sa vina somnul ....evin scrie:Nu am zis ca nu intra si somni mici, dar la pesti pana in 20 kg nu merita sa te chinui sa faci montajul. Un textil sanatos e suficient.
Oricum, degeaba ai fir gros si ''camasa'' daca cedeaza triplele sau inelele despicate si pe un vobler mic nu poti pune triple 6/0.

Daca voblerul e mic o ia in gat direct ,pe acelea mai mari de obicei se agata in coltul gurii ....
mai auzisem o treaba ca un bat bun de somn e ala care ridica de la sol minim 5kg, avidul meu conform teoriei, ridica 11kg de la sol, daca ar tine jumate as fi super incantat si pot sa trag la limita ruperii firului (10lbs-> 4.5kg)
deci, care face teste?
[/quote]
Eu cu Spinblade ul meu (2.70 m /80-120 gr) si Applause de 6000 ridic "lejer" 4 kg, poate chiar mai mult
Numai peste sa fie si loc liber suficient ptr drill...
deci, care face teste?

Eu cu Spinblade ul meu (2.70 m /80-120 gr) si Applause de 6000 ridic "lejer" 4 kg, poate chiar mai mult

Numai peste sa fie si loc liber suficient ptr drill...
- johnnybravo
- Moderator
vaiiii, dar tu chiar n-ai ce face cu betele?Jedi scrie:Sigur...De ce nu?![]()
![]()
![]()
Quantum QXL nu face fata..A facut poc inaintea imbinarii cind inca discurile atingeau solul, le-am ridicat doar vertical si erau doua de 10 livre.Mai am una de spining da-i in portbagaj.Cu aia incerc doar un disc..![]()
![]()

iti multumesc in numele tuturor pt sacrificiu, cand ne vedem dau o bere

deci, care era specificatia de "line wight" pt raposatu' ?