descoperirea VIETI de pescar

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
tiberiu
utilizator nou
utilizator nou

descoperirea VIETI de pescar

Mesaj de tiberiu » 17 Apr 2005, 10:31

salutare pescari . am o veste care o sa va bucure cei ce construesc artificiale, acuma o saptamina ziceam ca am o problema cu barbeta, uite ca sa rezolvat dupa atita tinp :lol: :lol: :lol: :lol: incerc sa trimit niste poze sa vedeti si voi descoperirea vieti sam ziceti ce parere aveti. SALUTARE :mrgreen:
salutare. fir intins.

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 19 Apr 2005, 16:45

salut.tiberiu,in tara broscarilor,tu iti faci naluci,"home made",cred ca vrei sa inventezi roata.te complici inutil,dar daca vrei sa ma uimesti trimite pozele ,pe rapide.de cand am descoperit cauciucul siliconic ,nu mai folosesc nimic altceva.barbeta la vobler poate fi o problema dar se rezolva .astept pozele.
walleye

tiberiu
utilizator nou
utilizator nou

adriane adriane

Mesaj de tiberiu » 19 Apr 2005, 18:12

adrian frunza scrie:salut.tiberiu,in tara broscarilor,tu iti faci naluci,"home made",cred ca vrei sa inventezi roata.te complici inutil,dar daca vrei sa ma uimesti trimite pozele ,pe rapide.de cand am descoperit cauciucul siliconic ,nu mai folosesc nimic altceva.barbeta la vobler poate fi o problema dar se rezolva .astept pozele.
adrianfrunza,uite ca nu vreau sa inventez roata , nu sti ce inseamna sa prinzi un peste cu un voblar construit de tine cu sudoare si multa pasiune. construiesc de foarte mult tinp ,pentru mine inseamna foarte mult , . in italia is foarte ieftine voblerele, acuma am gasit si la 3 € dar nu miam cunparat nici unu de cind is in italia, vreau sa pescuiesc numai cu alemele. salut si mersi foarte mullt de mesaj tiberiu.
salutare. fir intins.

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 20 Apr 2005, 15:22

salut.am facut voblere" home made" macar 15 ani,cand in romania erau ozn-uri.am prins peste cu ele,stiuca in special ,de am ramas uimit si eu.un coleg dotat cu rapala luate din germania,a facut criza de nervi,eu 8 stiuci si un biban gros ,el zero.am si acum in stadiul de constructie zeci de bucati.satisfactia de a prinde peste cu ele,e urmata de draci cand pierzi unul si nu ai dublura la el,pt ca nu poti face 2 identice.am avut un element de pattern care a aparut macar 10 ani mai tarziu in constructia woblerelor si nici macar acum nu e f bine pus la punct.
am scris firmei water-queen si i-am propus colaborare dar mi-au raspuns politicos ca nu accepta cererea mea din cauza concurentei.
cand vad peste prins la unele woblere de pe piata ,chiar ma mir cand vad cat sunt de aiurea facute,dar cand mananca stiuca o iei si la capac de bere.woblerele nu pot fi inlocuite doar intr-un singur caz :pescuit pe apa mica la stiuca deasupra buruienii,dar trebuie sa ai stiuca la greu in apa.
daca ai chef de discutie ,putem schimba pareri despre pescuit in special salau, stiuca.stiu ca italia e plina de peste.am un prieten in zona bari ,vine in vara acasa.
walleye

Scrie răspuns