daiwa capricorn 2500 problema la un tambur cine se pricepe?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
daiwa capricorn 2500 problema la un tambur cine se pricepe?
deci mulineta face urmatoarea figura doar pe un tambur din cei 2 pe care ii are,cand frana este stransa la maxim sau in zona maxima tamburul elibereaza firul ca si cum frana ar fi deschisa fara sa scoata caraitul specific,am desfacut tamburul am verificat discurile de metal si cele de pasla nu are nici un defect de fabricatie sau ceva suspect,am uns discurile cu ulei de mulinte si faza interesanta este ca face fenta asta aleatoriu de obicei cand o verificam acasa totul este perfect dar la balta cand incepi pescuitul o apuca damblaua,sunt nervos pt ca nu pot determina cauza problemei si sa o rezolv. tamburul respectiiv a stat nepescuit o vreme indelungata si cand sa-l folosesc am descoperit problema.ce sa fie?
- bushmaster
- utilizator constant
/
@ RYOBI
Prietene, e mai scurt santzul de rulare a tamburului, cu foarte putin decat celalt. Asta poate fi una din cauze. Un prieten a patit asa cu o jucarie de la SHIMANO. Aveam amandoi aceeasi mulineta. Cu tambur de la mine pus pe mulineta lui era totul OK, cand punea tamburul lui se intampla "nenorocire" ... Si cu acel tambur montat la mine pe mulineta - aceeasi discutie. Daca e in garantie, te poti adresa cu cateva intrebari vanzatorului. E dreptul tau
Eu ti-am dat o sugestie. Acum tu faci cum consideri. Se poate intampla oricui. Nimic nu este P E R F E C T
Prietene, e mai scurt santzul de rulare a tamburului, cu foarte putin decat celalt. Asta poate fi una din cauze. Un prieten a patit asa cu o jucarie de la SHIMANO. Aveam amandoi aceeasi mulineta. Cu tambur de la mine pus pe mulineta lui era totul OK, cand punea tamburul lui se intampla "nenorocire" ... Si cu acel tambur montat la mine pe mulineta - aceeasi discutie. Daca e in garantie, te poti adresa cu cateva intrebari vanzatorului. E dreptul tau

Eu ti-am dat o sugestie. Acum tu faci cum consideri. Se poate intampla oricui. Nimic nu este P E R F E C T

Pescuit. Natura si pasiune. Departe de lumea dezlantuita.
-
- utilizator constant