He-he-he...
HellRAISER,
Cunosc persoana care a pus un vobler pe un bat pe care apoi l-a infipt intr-un suport, dupa ce a lansat naluca in apa Muresului, apoi a plecat la gratar, ca se ardeau micii.. Naluca isi facea treaba, sub actiune acurentului, Si dupa aprox.20min, ghici ce luase batzul SINGUR? Un salau de vreo 2,5 kg! Da.. Se poate...
SF
Eu cred ca Destroy-ul lui VIJI era modelul mai vechi, astea noi nu e mare lucru de capul lor. Acu cativa ani se faceau scule cat de cat respectabile. Acuma CHINA e la putere, pe diferite nivele: rahat, rahatzel, bunicel, cat-de-cat, bun, ok, bun-de-tot si c a l i t a t e ! Ultima e rara de tot! Cea mai recenta achizitie pe care o dau ca exemplu, e un vobler Cabela`s Rad Shad, care arata super-beton. Si functioneaza la fel. Pe ambalaj scria : Made in China. E una din putinele exceptii. Si fac aici o paralela cu Daiwa SS Tournament, care nu se mai fac de cativa ani in Japan, ci in Malaysia. Dar calitatea e respectata in acest caz, zic eu cam 99%. Saptamana trecuta mi-a sosit o SS 1600 din USA si nu am nimic de reprosat.
Ma mir totusi ca Viji nu da cu mulinete Shimano, care sunt distrib. de ET... Oare de ce?

Stima!

...... ><(((@> .......