Cunoasteti? Lanseta Spro Passion Light Spin
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
-
- veteran
- Marcus_Turcus
- junior
mey TopGear presupun ca ai fi "nimenialtul" de pe forumul revistei AVPTopGear scrie:Mey Turcus
Observ cu cat interes faci pe expertul, desi cu degetele tale ai tastat deunazi ca esti incepator la rapitor. Vad ca [virgula] cunosti tot ce misca in materie de spinning, cel putin cu privire la scule. Mai nou vad ca dai sfaturi si despre sculele americane. Da` la pesti mai umbli? Cand? Ce peste rapitor ai mai prins in ultima vreme... ?
In fine. Inceteaza sa mai compari niste scule de o calitate execrabila cu ceva cat de cat mai rasarit, si nu mai da sfaturi, asa ca sa te bagi inseama. Te rog. Ai pescuit cu SPRO-ul? Cand, unde si cu ce mulineta/fir/naluci??? Rezultate??
Pretul sau e undeva pe la 3 mil. si tu il compari cu Destroy-ul care e 800mii pe xxx. Mai lasa-ma-n supararea mea cu astfel de sfaturi. Mi-e plin podul de ele. Si poate tocmai ala e secretul ca la 2,7 m are cotor scurt, intelegi ?!?
Mersi de intelegere.
Rog in continuare posesorii de Passion sa isi dea cu parerea.
Cipi_tm, mersi man. Sa mai postezi te rog impresii despre scula, daca mai iesi cu ea, mai ales la jigging. Mersi anticipat.

doi la mana, nu toate ET sunt execrabile
trei la mana, conteaza si scula dar si omul din spatele ei
patru, nu sunt expert in spinning, chiar asta sunt = incepator la spinning, dar asta nu inseamna ca nu pot avea o parere !
cinci, americanismele mi se par americanisme, adica lucruri foarte bune la un pret urias, lucruri la fel de bune sunt si cele europene la un pret mai bun
ultima fraza = accepta parerea tuturor chiar daca gresesc, ca nu esti tu tata nalucilor, acela e Vijelie, cu un "execrabil" Destroy...
hai ca ma doare mana, ti-am dat prea multa importantza
Cand dai la peste, gandeste-te ce ai face daca ai fi tu peste !!! 

tavi
vezi ca ploua afara, deci nu ma arunca in strada...
Ionut the carp
Asa e cum zici tu. Cele mai multe SPRO-uri de spining ce le-am tinut in mana, aveau puteri astronomice. Erau bete grele, cu puteri mari. Tocmai de aceea mi s-a parut unpic bizar/ciudat/interesant cand am dat peste un bat cu design nou, finisaje de calitate, actiune fast si putere"acceptabila". Cel mai bine e sa testezi un batz inainte sa il cumperi, dar cati dintre noi au ocazia asta?? Foarte putini... Eu l-as lua pt.jigging mai mult, caci la cum lucreaza varful, mi se pare potrivit pt. asa ceva. Mai ales cel de 2,4o m. care am inteles ca e mai rapid.
HellRaiser
Tocmai modelul Sakurei mi-a atras atentia cand am vazut SPRO-ul in stand...
Marcus,
Ma repet: mi-e plin podul de sfaturi date de necunoscatori!
vezi ca ploua afara, deci nu ma arunca in strada...

Ionut the carp
Asa e cum zici tu. Cele mai multe SPRO-uri de spining ce le-am tinut in mana, aveau puteri astronomice. Erau bete grele, cu puteri mari. Tocmai de aceea mi s-a parut unpic bizar/ciudat/interesant cand am dat peste un bat cu design nou, finisaje de calitate, actiune fast si putere"acceptabila". Cel mai bine e sa testezi un batz inainte sa il cumperi, dar cati dintre noi au ocazia asta?? Foarte putini... Eu l-as lua pt.jigging mai mult, caci la cum lucreaza varful, mi se pare potrivit pt. asa ceva. Mai ales cel de 2,4o m. care am inteles ca e mai rapid.
HellRaiser
Tocmai modelul Sakurei mi-a atras atentia cand am vazut SPRO-ul in stand...

Marcus,
Ma repet: mi-e plin podul de sfaturi date de necunoscatori!
-
- veteran
- hunting_fish
- veteran
VIJELIE = EnergoFish. Cu asta am zis tot. E omul lor de imagine, face parte din lotul Energo Team, deci trebuie sa le faca reclama, nu? Deunazi vorbeam de stiuca la vobler, cand apare Viji si ne zice de Proton Shad de la Energo, cat de bine merge la stiuca
Cred ca si maieul de pe el e Energo
Si daca el a luat o pastravoiaica babana pescuind cu o lanseta ET Destroy, nu cred ca trebuie sa fim snobi, sa ne cumparam toti ET Destroy cand mergem la pastrav. Cum fac unii. Sa ne cumpar am si tenisi ca ai lui Vijelie, si sapca si.... Dar de ce avea vijelie ca si mulineta o Daiwa SS Tournament si nu ceva de la Energo????? Prietenii stiu de ce!
Omul conteaza 90%, zic eu. Apoi sculele si accesoriile.
Revenind la Passion-ul nostru. Ziceti ca e cam de "de toate". Batz cam de"de toate" am, dar ma gandeam la ceva pt.jig si din cate imi dau seama, SPRO-ul nu este specializat pe jigging.Oricum la banii astia, doar ceva de la Rozemeijer sau Jackie Farrona am vazut cat de cat special pt. jig. Dar ambele erau cu tragaci. Un prieten si-a cumparat totusi un Rozemeijer si l-a pus pe seful de la magazin sa ii taie tragaciul
Si functioneaza! 

Cred ca si maieul de pe el e Energo

Si daca el a luat o pastravoiaica babana pescuind cu o lanseta ET Destroy, nu cred ca trebuie sa fim snobi, sa ne cumparam toti ET Destroy cand mergem la pastrav. Cum fac unii. Sa ne cumpar am si tenisi ca ai lui Vijelie, si sapca si.... Dar de ce avea vijelie ca si mulineta o Daiwa SS Tournament si nu ceva de la Energo????? Prietenii stiu de ce!

Omul conteaza 90%, zic eu. Apoi sculele si accesoriile.
Revenind la Passion-ul nostru. Ziceti ca e cam de "de toate". Batz cam de"de toate" am, dar ma gandeam la ceva pt.jig si din cate imi dau seama, SPRO-ul nu este specializat pe jigging.Oricum la banii astia, doar ceva de la Rozemeijer sau Jackie Farrona am vazut cat de cat special pt. jig. Dar ambele erau cu tragaci. Un prieten si-a cumparat totusi un Rozemeijer si l-a pus pe seful de la magazin sa ii taie tragaciul

...... ><(((@> .......