Costum haine pentru perioada rece

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Doru Cristea
junior
junior
Mesaje: 99
Membru din: 19 Noi 2014, 14:43
Localitate: Bucuresti

Costum haine pentru perioada rece

Mesaj de Doru Cristea » 26 Ian 2015, 12:38

Salut. Am tot frecat netu dupa ceva haine calduroase si impermeabile (acum nici nu trebuie sa ploua ca-ti intra umezeala-n haine), si-s inca destul de indecis. La ce-am vazut mai calitativ (cel putin aparent), preturile-s destul de sus. Asa ca ceva recomandari mi-ar prinde bine. Am vazut ceva acceptabil la o firma noua (inteleg) in Romania, la Norfin. E un costum mai toamna tarzie - iarna serioasa, dar care-i la vro 250 euro (uitandu-ma la specificatii, pare mai bine la banuti). Pentru mine e un efort destul de considerabil (la bani), asa ca rogu-va de ceva detalii/sugestii!

Avatar utilizator
Sami
veteran
veteran
Mesaje: 1575
Membru din: 08 Oct 2010, 18:59
Localitate: Dr Tr Severin

Re: Costum haine pentru perioada rece

Mesaj de Sami » 26 Ian 2015, 21:03

Eu am luat de pe Cabelas un costum facut de firma AGO(camuflaj) ,le-am luat la jumatate de pret,erau reduse,geaca are si fleece, Parka 3 in 1,iar pantalonii sunt cu piept si bretele,m-au costat pretul de SUA in jur de 160 dolari +adusul acasa. Per total sunt foarte multumit de calitatea lor,desigur sunt unele la pret intreg la 350-400 dolari piesa si este posibil sa fie mai bune,dar eu sunt foarte multumit de ale mele care au costat 160 ambele.Material placut la atingere,moale ,nu fosneste,de calitate,sunt respirabile si nu intra apa,plus ca nu sunt foarte groase sa nu te poti misca in ele.
Le-am luat pentru pescuit pe Dunare,iarna . Precizez ca merg la pescuit cu un amic ce detine o barca cu motor 100 cai si nu o slabeste nici iarna :))
Deci e pericol daca te ia frigul la inceputul partidei, nu iti mai arde de pescuit.
Initial am vrut sa iau din tara ,fiindu-mi frica de marimi ca nu se potrivesc cele din Sua,dar cu putin ajutor si sfaturi de la un ,,amic''am ales hainele ca si cum as fi fost acolo,mi-au venit perfect,inclusiv cizmele si bocancii ca am luat si asa ceva.Am renuntat sa iau din tara intrucat mi se parea pretul prea mare fata de ce ofereau si nu aveau accesoriile ce le voiam eu,manseta stransa,gluga sa se stranga mai larg in fata sa poti tine o cagula sau ,,un gat'' si sa stea lejer inchisa,buzunare,etc....fiecare cu pititcii.
Iti recomand sa nu te grabesti si daca ai posibilitatea sa vezi mai multe produse inainte de a te decide,eu nu am avut aceasta posibilitate,dar m-am bazat pe instincte si pe sfatul mai multor persoane care aveau sau cunosteau persoane ce detineau asa ceva si am citit si reviw-urile,americanii nu prea mint la chestii din astea sunt mai pretentiosi si mai de incredere ca dau calificativele corect.
Fir intins!

dodost
junior
junior
Mesaje: 70
Membru din: 11 Feb 2012, 18:49
Localitate: Brasov

Re: Costum haine pentru perioada rece

Mesaj de dodost » 26 Ian 2015, 21:50

Salut! 2 prieteni au costumul asta de la Gamakatsu, si sunt super multumiti de el: http://www.spro.eu/EN_GB/category/kledi ... -suit.html. Din pacate pentru mine si marimea M este prea mare( am inaltime 1,63), si a trebuit sa-l vand unuia din ei, iar eu am ramas cu...praful de pe toba! :wallbash: :wallbash: Ploaie, vant...etc, nu ai probleme... mi l-a adus cineva din Ungaria, cu 720 ron. Uite si un videoclip unde arata cum se comporta: https://www.youtube.com/watch?v=iSkbGMnzKQU . Si asta-i cel din catalogul 2012..cel pe care l-am avut eu e si mai tare.mai multe buzunare...material si mai performant..etc, in plus te misti lejer in el...hai ca iar mi-am amintit ca nu gasesc pe marimea mea si.. :wallbash: :censored: Eu zic ca merita pus pe lista! Respecte! :wink:

spiridusul
veteran
veteran
Mesaje: 1994
Membru din: 11 Mai 2008, 14:12
Localitate: bucuresti

Re: Costum haine pentru perioada rece

Mesaj de spiridusul » 26 Ian 2015, 22:17

Eu am rezolvat problema cu o geaca Himalaya, cumparata cu 50 de euro (vara, ce-i drept), anti vant, impermeabila, foarte calduroasa, cu strat interior de fleece, buzunare multiple (iarna am transpirat cu un maieu de corp cu maneca lunga, polar si geaca), iar ca pantaloni am luat o salopeta de la Decathlon, Tundra 300, si ea la reduceri, 250 de lei. Sunt foarte multumit.

dumi_id
veteran
veteran
Mesaje: 622
Membru din: 08 Sep 2010, 19:58
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Costum haine pentru perioada rece

Mesaj de dumi_id » 27 Ian 2015, 22:00

Oferta buna:
http://www.harrissportsmail.com/en/Sava ... 18586.aspx

Pacat ca au numai marimea XL :(

balu
veteran
veteran
Mesaje: 1717
Membru din: 19 Ian 2012, 22:33
Localitate: constanta

Re: Costum haine pentru perioada rece

Mesaj de balu » 18 Feb 2015, 18:01

Acum doua saptamani am achizitionat de pe Cabelas la reducere un costum (pantalon +geaca)foarte ca lumea.
http://www.cabelas.com/product/Clothing ... t104023980
http://www.cabelas.com/product/Cabelas- ... BIK-933636
Super material,foaret calduros si rezistent la vant si ploaie.Merita toti banii.Jacheta are 8 buzunare,din care doua captusite cu blana sintetica.
Recomand,mai ales daca prinzi o reducere substantiala asa cum am prins si eu.

Avatar utilizator
speedo
utilizator constant
utilizator constant
Mesaje: 178
Membru din: 02 Dec 2012, 13:00
Localitate: Bacau

Re: Costum haine pentru perioada rece

Mesaj de speedo » 25 Feb 2015, 13:10

dodost scrie:Salut! 2 prieteni au costumul asta de la Gamakatsu, si sunt super multumiti de el: http://www.spro.eu/EN_GB/category/kledi ... -suit.html. Din pacate pentru mine si marimea M este prea mare( am inaltime 1,63), si a trebuit sa-l vand unuia din ei, iar eu am ramas cu...praful de pe toba! :wallbash: :wallbash: Ploaie, vant...etc, nu ai probleme... mi l-a adus cineva din Ungaria, cu 720 ron. Uite si un videoclip unde arata cum se comporta: https://www.youtube.com/watch?v=iSkbGMnzKQU . Si asta-i cel din catalogul 2012..cel pe care l-am avut eu e si mai tare.mai multe buzunare...material si mai performant..etc, in plus te misti lejer in el...hai ca iar mi-am amintit ca nu gasesc pe marimea mea si.. :wallbash: :censored: Eu zic ca merita pus pe lista! Respecte! :wink:
Adica modelul Hyper Thermal e mai nou?La asta te referi?Are in plus o geaca ce se poate purta separat.
http://www.spro.eu/EN_GB/category/kledi ... -suit.html
Ce inaltime avea cel caruia i-a venit M-ul ?

dodost
junior
junior
Mesaje: 70
Membru din: 11 Feb 2012, 18:49
Localitate: Brasov

Re: Costum haine pentru perioada rece

Mesaj de dodost » 26 Feb 2015, 15:49

Salut! Costumul era power thermal, http://www.spro.eu/EN_GB/category/kledi ... -suit.html . Eu zic ca este suficient cu haine de corp pe dedesubt powerul...nu-ti trebuie hyperul, in care te misti mai greu, ca-i mai voluminos. Un amic are o varianta mai veche a lui power( drymaxx) de 2 ani si nu a avut treaba nici cu frigul, nici cu ploaia. A, si sa nu uit, prietenul la care i-a fost bun costumul, are 1,76m :respekt:

Avatar utilizator
Endliker
utilizator nou
utilizator nou
Mesaje: 3
Membru din: 29 Iul 2021, 15:33

Re: Costum haine pentru perioada rece

Mesaj de Endliker » 16 Aug 2021, 14:09

Am sa incerc si eu

Scrie răspuns