Cormoran Ito Crank Spin

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
Rapala Man
veteran
veteran

Cormoran Ito Crank Spin

Mesaj de Rapala Man » 13 Mai 2011, 20:45

Astept pareri sin partea celor care au batul!
Rapala worlds favorite fishing lure

Rapala Man
veteran
veteran

Mesaj de Rapala Man » 15 Mai 2011, 13:23

nimic?

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 15 Mai 2011, 18:44

O lanseta Cormoran, ce sa fie? Poate nu mai merg Megabassurile... ca-i criza... N-o tintit prea sus nenea Yuki... :) (parere din partea unuia care nu are batzul) ;)
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Rapala Man
veteran
veteran

Mesaj de Rapala Man » 15 Mai 2011, 19:00

Chief scrie:O lanseta Cormoran, ce sa fie? Poate nu mai merg Megabassurile... ca-i criza... N-o tintit prea sus nenea Yuki... :) (parere din partea unuia care nu are batzul) ;)
:lol:

radu_bug
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de radu_bug » 19 Mai 2011, 14:11

am vazut ca costa pina in 300 ron si zic ei ca e senzitiva , cu rezerva de putere, usoara. as fi fost si eu interesat sa aud mai multe pareri daca se preteaza pescuitului cu reactive :?:

drazvan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de drazvan » 19 Mai 2011, 17:24

Cand am fost la targ un baiat de la arrow imi prezentase lanseta si imi explica cat este de buna. Are o actiune pe toata lanseta incepand din contor si pana in varf. Iar pt stiuca este foarte buna nu are un varf fast si iti lasa lingurile sa joace fr in apa. Eu unul vreau sa imi achizitionez asa ceva in toamna. Fir intins :lol: !!!

radu_bug
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de radu_bug » 20 Mai 2011, 21:10

am probat eu azi modelul ito-crank de 2.40 /10-30gr. e destul de senzitiva . am lansat voblere de 4 gr si linguri de 28gr . varful lucreaza bine , e rapid , revine repede si ofera o intepare putin intarziata . am agatat un jig si am tras cu ea pina l-am scos. are si rezerva de putere. e lucrata impecabil .abia astept sa o probez in drill :D . isi merita banii.

Rapala Man
veteran
veteran

Mesaj de Rapala Man » 20 Mai 2011, 22:08

radu_bug scrie:am probat eu azi modelul ito-crank de 2.40 /10-30gr. e destul de senzitiva . am lansat voblere de 4 gr si linguri de 28gr . varful lucreaza bine , e rapid , revine repede si ofera o intepare putin intarziata . am agatat un jig si am tras cu ea pina l-am scos. are si rezerva de putere. e lucrata impecabil .abia astept sa o probez in drill :D . isi merita banii.
mersi, la obiect!

pupu
veteran
veteran

Mesaj de pupu » 21 Mai 2011, 06:26

Da, eu o am de mai multa vreme si o mai folosesc cand dau de pe mal ,e o lanseta ok la banii ei , se comporta cel mai bine cu crank bait-uri(exact pentru asta a fost gandita) insa poti da f. bine si cu linguri ,nu e nici pe departe o lanseta pentru jig (ca poti da cu ea si la...e alta treaba) , cu swim bait-uri nici atat. Totusi e o lanseta care isi merita banii ,te obisnuiesti destul de repede cu ea si se comporta bine in dril(cea mai mare stiuca prinsa a fost una de peste 4 kg) ,ce nu imi place la ea e mandrina care are la piulita de stringere acea saiba aurie(destul de tiganeasca) care deranjeaza la mana si distanta de lansare .

numai bine...

Scrie răspuns