Cormoran Ito Crank Spin
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- Rapala Man
- veteran
Cormoran Ito Crank Spin
Astept pareri sin partea celor care au batul!
Rapala worlds favorite fishing lure
- Rapala Man
- veteran
- Rapala Man
- veteran
Cand am fost la targ un baiat de la arrow imi prezentase lanseta si imi explica cat este de buna. Are o actiune pe toata lanseta incepand din contor si pana in varf. Iar pt stiuca este foarte buna nu are un varf fast si iti lasa lingurile sa joace fr in apa. Eu unul vreau sa imi achizitionez asa ceva in toamna. Fir intins
!!!

am probat eu azi modelul ito-crank de 2.40 /10-30gr. e destul de senzitiva . am lansat voblere de 4 gr si linguri de 28gr . varful lucreaza bine , e rapid , revine repede si ofera o intepare putin intarziata . am agatat un jig si am tras cu ea pina l-am scos. are si rezerva de putere. e lucrata impecabil .abia astept sa o probez in drill
. isi merita banii.

- Rapala Man
- veteran
mersi, la obiect!radu_bug scrie:am probat eu azi modelul ito-crank de 2.40 /10-30gr. e destul de senzitiva . am lansat voblere de 4 gr si linguri de 28gr . varful lucreaza bine , e rapid , revine repede si ofera o intepare putin intarziata . am agatat un jig si am tras cu ea pina l-am scos. are si rezerva de putere. e lucrata impecabil .abia astept sa o probez in drill. isi merita banii.
Rapala worlds favorite fishing lure
Da, eu o am de mai multa vreme si o mai folosesc cand dau de pe mal ,e o lanseta ok la banii ei , se comporta cel mai bine cu crank bait-uri(exact pentru asta a fost gandita) insa poti da f. bine si cu linguri ,nu e nici pe departe o lanseta pentru jig (ca poti da cu ea si la...e alta treaba) , cu swim bait-uri nici atat. Totusi e o lanseta care isi merita banii ,te obisnuiesti destul de repede cu ea si se comporta bine in dril(cea mai mare stiuca prinsa a fost una de peste 4 kg) ,ce nu imi place la ea e mandrina care are la piulita de stringere acea saiba aurie(destul de tiganeasca) care deranjeaza la mana si distanta de lansare .
numai bine...
numai bine...