Cicade
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Cicade
Aloha,
Ieri ma uitam pe site-ul lui Berti si citind despre cicade, cum bat, cum trebuie trase, ca prind salau, etc. m-a batut gandul sa-mi iau si eu una si s-o incerc
Ieri dupa amaiaza am fost direct la un shop care aduce Berti si am luat-o pe ultima ( cam mare, alba si cu un ochi rosu)...ciudata naluca!!, D-na de la magazin mi-a spus ca s-au vandut repede
Cine a testat cicade si ce rezultate ati avut ? ..sau macar, vi se pare ca bat bine, natural, si cam la ce ar putea merge ?
Ieri ma uitam pe site-ul lui Berti si citind despre cicade, cum bat, cum trebuie trase, ca prind salau, etc. m-a batut gandul sa-mi iau si eu una si s-o incerc
Ieri dupa amaiaza am fost direct la un shop care aduce Berti si am luat-o pe ultima ( cam mare, alba si cu un ochi rosu)...ciudata naluca!!, D-na de la magazin mi-a spus ca s-au vandut repede
Cine a testat cicade si ce rezultate ati avut ? ..sau macar, vi se pare ca bat bine, natural, si cam la ce ar putea merge ?
Am luat si eu una. Mi-a placut ca avea o vibratie foarte puternica si evolua ca si un vobler. Nu am prins nimik, dar nici nu am pescuit prea mult cu ea. Am incercat la clean, ca am vazut pe site-ul lor imagini cu cleni prinsi la asa ceva. Am last-o sa evolueze pe substrat cu pompaje scurte ca la twister si s-a agatat. Acolo a ramas. Poate de-atunci a prins ceva
Tre' sa cumpar alta, sa mai incerc.

Tre' sa cumpar alta, sa mai incerc.
cicade
Nu am folosit cicade de la Berti inca, in schimb de ceva timp, folosesc cicade de la Reef Runner si pot spune ca sunt destul de eficiente la salau si la clean La salau cele de 3/8 iar la clean de 1/4oz ,cred ca din cauza formei aripioarei care nu este dreapta ca la tipurile obisnuite, acestea au o evolutie f. atragatoare iar pe rau la clean le controlezi f.bine in curent si nu se apropie atat de repede de mal.
Numai bine...
Numai bine...
http://www.totalfishing.ro/advanced_sea ... re&x=0&y=0
sau vrei neaparat ca si ale lui pupu(Reef Runner)?
sau vrei neaparat ca si ale lui pupu(Reef Runner)?
- hunting_fish
- veteran
http://katalog2007.jaxon.pl/en/catalog. ... idHosta=83 - prima pozitie: cicada tarlon si merla
Cam la fel cu reefrunner si se gasesc in romanica ... la magazinele care comercializeaza produse JAXON .
Cele cu aripioara curbata se gasesc in trei variante: 4,5 gr, 6,5 gr si 11 gr. Au fost pe placul salaului, avatului ... la clean trebuie sa mai insist cu ele.
Cam la fel cu reefrunner si se gasesc in romanica ... la magazinele care comercializeaza produse JAXON .
Cele cu aripioara curbata se gasesc in trei variante: 4,5 gr, 6,5 gr si 11 gr. Au fost pe placul salaului, avatului ... la clean trebuie sa mai insist cu ele.