Hai mai baieti.....terminati. Nu stiu daca discutiile voastre il ajuta pe Devilfear prea mult.
Ca sa fiu on topic, devilfear, desi cred ca s-a mai discutat de 'nspe mii de ori pe forum, mulinetele cele mai apreciate printre "cunoscatori" ar fi cele de la Shimano, Daiwa si altele.... Ai primit deja o sugestie, Shimano Technium...
Altii iti vor spune Daiwa, altii Ryobi. Totul depinde insa de tine, doar tu stii la ce pescuit vei folosi mulineta, si in functie de asta iti vei alege si modelul.
Cea mai buna mulineta? recomandari
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- hunting_fish
- veteran
SPRO Redarc sau Bluearc 2500.
Dar mulineta [care e destul de grea] trebuie sa ekilibreze un anumit batz. Care e acela? Mulineta ce ti-am spus-o se preteaza la un echipament "moderate". Nici decum light sau ultralight.
Mulinetele sunt 9+1 rulmenti, wormshaft, carcasa de Aluminiu, manivela otel, frana micrometrica. Un fel de tranc rusesc in varianta zilelor noastre. Eu am una, si nu am de ce sa ma plang.. Poate de greutate- a mea e 4ooo match. Dar un 2500 eu zic ca e super-ok.
Dar mulineta [care e destul de grea] trebuie sa ekilibreze un anumit batz. Care e acela? Mulineta ce ti-am spus-o se preteaza la un echipament "moderate". Nici decum light sau ultralight.
Mulinetele sunt 9+1 rulmenti, wormshaft, carcasa de Aluminiu, manivela otel, frana micrometrica. Un fel de tranc rusesc in varianta zilelor noastre. Eu am una, si nu am de ce sa ma plang.. Poate de greutate- a mea e 4ooo match. Dar un 2500 eu zic ca e super-ok.
Re: Cea mai buna mulineta? recomandari
cu toate ca diferenta e mare intre 200 si 350 deci ceva pana in 100 de euro.devilfear scrie:As dori si eu niste pareri despre o mulineta ff buna dar sa aibe si un pret acceptabil adica momentan sa fie intre 200-350 Ron (atat imi pot permite)
daca ai ocazia sa testezi si o daiwa exceler in comparatie cu shimano technium sa vezi care iti place mai mult. as zice ca astea 2 sunt bune.
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!