Cea mai buna lanseta de clean
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Cea mai buna lanseta de clean
Prototip??????
-
- veteran
Blankul nu este prototip
modul cum am pus inelele
10 inele +top
S842-2-MHX 7' 2 4-8 1/16 - 5/16 Fast Light Walleye, Finesse 1.4 .335 4.5 $55.00
maine il scot la pescuit

modul cum am pus inelele

S842-2-MHX 7' 2 4-8 1/16 - 5/16 Fast Light Walleye, Finesse 1.4 .335 4.5 $55.00
maine il scot la pescuit
Am inteles...Eu am facut "prototip" din asta cu 10+1 mai demult 

-
- veteran
Am folosit inele KL-H care au aparut de maxim 3 luni la vanzare in USA si nu cred sa fie KL-H pe un numar semnificativ de customuri mioritice
La inelele micro conteza foarte mult cum pozitionezi primele 3 inele incat sa fie concentrice si in unghi corect cu axul mulinetei, altfel eficienta scade dramatic

La inelele micro conteza foarte mult cum pozitionezi primele 3 inele incat sa fie concentrice si in unghi corect cu axul mulinetei, altfel eficienta scade dramatic

- semlecangheorghe
- veteran
Cred ca de prototipul asta era vorba,adica de modul de dispunere a inelelor,10+1.....si nu de modelul de inele..Blankul nu este prototip
modul cum am pus inelele 10 inele +top
Iar ULK, ,zicea de 10+1 ala ,si nu de modelul de inel..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
-
- veteran
Blankul Light de la MHX este bun, varful este fin si elastic si modul mic care nu e IM mai degraba un SM il face polivalent si pentru jiguri mici si pentru reactive la clean si biban,
Este un model care il recomand , cu lanseta asta am sa pescuiescla biban clean si la salau in unele situatii cu jiguri mici.
Faptul ca e progresiv este un avantaj pentru pescuit subtiri de 3-4 lb. la pesti sariti de 50-60cm
.
Este un model care il recomand , cu lanseta asta am sa pescuiescla biban clean si la salau in unele situatii cu jiguri mici.
Faptul ca e progresiv este un avantaj pentru pescuit subtiri de 3-4 lb. la pesti sariti de 50-60cm

Dar ceva de 2.3-2.5 sa arunce intre 1 si 7-8-10 gr mod-fast si la pret ok exista?:))
Am inteles!NU exista:))
Snt un pic sceptic in privinta ei.....Oricum mult prea multi bani pt un cormoran!