Ce mulineta sa aleg ?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Ce mulineta sa aleg ?
Salut! Pentru pescuitul cleanului cu voblere cu o lansete light 2,10m, ce mulineta sa aleg: toate sunt de 1000 fd, shimano sienna, catana, super-gt ,exage ,navi ? 

- Fir intins..!
Re: Ce mulineta sa aleg ?
cati bani vrei sa dai pe ea?
there's more to fishing than catching a f.i.s.h.!
Ce mulineta sa aleg ?
Am gasit super-gt si navi 260 ron.buc noi ,nu stiu care e diferenta?
- Fir intins..!
- andreisavin
- veteran
Alea sunt modele vechi.Mergi pe exage.
-
- senior
La oretul de 300 lei Shimano si Daiwa nu-s nici pe departe cele mai bune mulinete, decat daca le-ai gasit undeva la mare reducere. Pt. spinningul usor cauta o mulineta cu cat mai multi rulmenti si cam de 1500 (dar merge si 1000). Eu am Shimano Catana 1000 fc dar pe batul de bolo unde se comporta f. bine, insa nu mi se pare a fi o mulineta care sa reziste mult timp la sute de lansari pe zi. Vezi Ryobi Ecusima 1500 vi (nu stiu daca au si de 1000). Nu vei fi dezamagit. 

- andreisavin
- veteran
O alta optiune ar fi Ryobi Slam.Eu personal nu am pus mana pe ele, dar am auzit lucruri bune...
-
- senior
Da, sau orice alt Ryobi (ideal ar fi Zauber dar depaseste bugetul pe care ti l-ai propus).andreisavin scrie:O alta optiune ar fi Ryobi Slam.Eu personal nu am pus mana pe ele, dar am auzit lucruri bune...
Ce mulineta sa aleg ?
Un zauber nu ar fi prea greu pentru un bat de 2,10 m light ,ryobi oasys, escusima?
- Fir intins..!