Carlige jig VMC Barbarian - pareri?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 15 Mar 2009, 13:08

Mersi johnny, sa fie mai moi decat eagle claw?
Am luat eagle claw de pe cabela's si cu un salau de 2 kg si un avat de 3 kg nu mi s-a dezdoit carligul.
Acum sa vedem si partea plina a paharului, sunt bune si cele mai moi putin, mai ales unde sunt multe agataturi, mai salvam cate un shad. :)
Am destule si gamakatsu, dar parca sa stii ca le lasi in agataturi cu buna stiinta, nu prea iti vine...
Mai vedem :wink:

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 15 Mar 2009, 13:26

@ johnnybravo Le-am testat doar o iesire, in 2 oameni, niciun atac.
Deci inca nu stiu cum se comporta. La primul peste te anunt ce si cum.

@soriniusc Am si eu cateva Matzuo din alea, imi plac ca inteapa bine, le folosesc preponderent la shaduri si gruburi pana in 7.5 cm. Cu salai pana in 2 kg se comporta bine, peste greutatea asta nu am avut ocazia sa testez inca :)

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 15 Mar 2009, 13:39

attilaf scrie:@ johnnybravo Le-am testat doar o iesire, in 2 oameni, niciun atac.
Deci inca nu stiu cum se comporta. La primul peste te anunt ce si cum.

@soriniusc Am si eu cateva Matzuo din alea, imi plac ca inteapa bine, le folosesc preponderent la shaduri si gruburi pana in 7.5 cm. Cu salai pana in 2 kg se comporta bine, peste greutatea asta nu am avut ocazia sa testez inca :)
daca se pescuieste in loc care agata grav, copaci, pietroaie nebunii si trebe dat cu frana aproape blocata , la primul salau de 4-5kg care trebuie fortat/smuls dintre crengi, iti amintesti ca sunt moi matzuo alea...

credinta asta am eu... carligul tre sa fie roca! :wink:

prin comparatie VMC e ranga fata de Matzuo.
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

oby 1
veteran
veteran

Mesaj de oby 1 » 15 Mar 2009, 14:12

in locuri cu pietroaie matzuo ramine fara virf in 2-3 lanseuri :(
is bune dimensiunile mici pt biban,sau la salau pe lacuri de piscicultura,fara cine sctie ce structura

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 22 Mar 2009, 19:34

zau?lacuri de piscicultura.un singur carlig de la matzuo mi s-a indreptat, in rest niciunul.nush ce matzuo nimeriti voi, da` eo nu am grija cu ele.app, incearca culoarea bronze.is otzara mai bune decat alea negre.eo pescuiesc numai cu matzuo si nu am probleme nici cu varful nici cu indreptarea lor.

Scrie răspuns