discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
sorinB
- veteran

Mersi johnny, sa fie mai moi decat eagle claw?
Am luat eagle claw de pe cabela's si cu un salau de 2 kg si un avat de 3 kg nu mi s-a dezdoit carligul.
Acum sa vedem si partea plina a paharului, sunt bune si cele mai moi putin, mai ales unde sunt multe agataturi, mai salvam cate un shad.
Am destule si gamakatsu, dar parca sa stii ca le lasi in agataturi cu buna stiinta, nu prea iti vine...
Mai vedem

-
attilaf
- veteran

@ johnnybravo Le-am testat doar o iesire, in 2 oameni, niciun atac.
Deci inca nu stiu cum se comporta. La primul peste te anunt ce si cum.
@soriniusc Am si eu cateva Matzuo din alea, imi plac ca inteapa bine, le folosesc preponderent la shaduri si gruburi pana in 7.5 cm. Cu salai pana in 2 kg se comporta bine, peste greutatea asta nu am avut ocazia sa testez inca

-
ovidiu
- veteran

-
attilaf scrie:@ johnnybravo Le-am testat doar o iesire, in 2 oameni, niciun atac.
Deci inca nu stiu cum se comporta. La primul peste te anunt ce si cum.
@soriniusc Am si eu cateva Matzuo din alea, imi plac ca inteapa bine, le folosesc preponderent la shaduri si gruburi pana in 7.5 cm. Cu salai pana in 2 kg se comporta bine, peste greutatea asta nu am avut ocazia sa testez inca

daca se pescuieste in loc care agata grav, copaci, pietroaie nebunii si trebe dat cu frana aproape blocata , la primul salau de 4-5kg care trebuie fortat/smuls dintre crengi, iti amintesti ca sunt moi matzuo alea...
credinta asta am eu... carligul tre sa fie roca!
prin comparatie VMC e ranga fata de Matzuo.
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
oby 1
- veteran

in locuri cu pietroaie matzuo ramine fara virf in 2-3 lanseuri
is bune dimensiunile mici pt biban,sau la salau pe lacuri de piscicultura,fara cine sctie ce structura
-
srb
- veteran

-
zau?lacuri de piscicultura.un singur carlig de la matzuo mi s-a indreptat, in rest niciunul.nush ce matzuo nimeriti voi, da` eo nu am grija cu ele.app, incearca culoarea bronze.is otzara mai bune decat alea negre.eo pescuiesc numai cu matzuo si nu am probleme nici cu varful nici cu indreptarea lor.