broscuta

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
PETER CJ
junior
junior

broscuta

Mesaj de PETER CJ » 05 Noi 2008, 17:44

http://www.horgaszmania.hu/?page_id=427

Este cineva care a folosit broscuta? Impresii?

Un wobbler de suprafata. Se misca fara cusur si imita miscarea producind aceleasi frecvente pe care le produce broasca.
Se vinde in culorile galben si verde.
Datorita executiei de exceptie, partea din spate rotindu-se foarte bine.
Coloritul, indeosebi burta, este identic cu al broastelor. Nu se intoarce niciodata pe spate, avind un efect deosebit asupra pestilor.
In momentul in care este oprita din rotatie, se ridica cu partea din fata, in pozitia de repaus al broastelor, la suprafata apei.

TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 05 Noi 2008, 19:57

Il am, l-am facut rost la schimb de la cineva care a adus de la unguri vreo 3 bucati. Nu e ceva spectaculos, pe balta merge interesant, dar pe curenti face scandal mare. (Inca) Nu am luat cu el, dar toamna asta inca nu s-a incheaiat.

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 05 Noi 2008, 23:01

Am incercat-o, in aceeasi saptamana cand am incercat si alte tipuri de broaste, in Suedia si Norvegia. Vegetatie inca multa, luna septembrie, si am avut nenumarate atacuri. Problema e ca sunt si nenumarate rateuri. :lol:
Insa pestele il vezi. :D

2door
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de 2door » 06 Noi 2008, 19:16

tare broscoiul,
cred ca ar face treaba buna pe o balta unde bradisul se ridica pana aproape de suprafata apei.
daca are cineva de vanzare as cumpara si eu.(serios)

PETER CJ
junior
junior

b

Mesaj de PETER CJ » 06 Noi 2008, 21:50

www.moonfishing.eu adresa depozit en gros
Budapest 1201 Helsinki út 81

TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 06 Noi 2008, 22:43

2door. Incearca sa iei legatura cu unul dintre cei care fac comert cu scule de pecuit si care au drumuri pe la unguri. Degeaba vei incerca sa iei legatura cu depozitul. Parerea mea. Exista un tip - nutzu_z pe forumul AVP, incearca sa dai de el, poate te ajuta omul. Si el este din TM si mai umbla pe la Szeged.

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 07 Noi 2008, 00:10

broscutza din link e o combinatzie intre vobler si buzzbait. Am prins bass si panfish atat cu buzzbait cat si cu broaste de silicon fie de la SPRO, Mr. Twister sau altzii.

Scrie răspuns