berkley FIRELINE EXCEED

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

IlieNeamt
veteran
veteran

Re: berkley FIRELINE EXCEED

Mesaj de IlieNeamt » 29 Feb 2012, 23:25

tibi1991 scrie:ms ilie de raspuns ...dar de unde sa comand eu din state?singur nu comand ... dar pp-ul de site-urile noastre s-au berkley nu sunt bune???Ce zice de Nanofil ?
Un fir de pe piata americana cu o rezistenta de 10 LB de ex ..adica 4.5-5 kg ar trebui sa aiba un diametru intre 0.15 si 0.19-0.20 mm (depinde de firma producatoare)
De exemplu PP de 10 lb (4.5 kg) are un diametru de 0.15 mm (inscriptionat pe cutie). Acelasi PP pentru piata europeana, adica 0.15 mm are inscriptionat pe cutie o rezistenta de 9 kg (20 LB). Concluzia o tragi singur

SUA : http://www.basspro.com/webapp/wcs/store ... rchResults

vs

Europa : http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/en ... k2902.html
www.pentrupescuit.ro

tibi1991
utilizator constant
utilizator constant

Re: berkley FIRELINE EXCEED

Mesaj de tibi1991 » 01 Mar 2012, 18:07

poi concluzia din asta reiese ca cele din europa nu au rezistenta reala si nu rezista la ce este scris pe cutie ... chiar ca nu stiu ce fir sa imi cumpar de unde si de care ... mar interesa sa fie rezistent la abraziune si sa nu fie ca ata ca sa rupe la primul stuf ... plus rezistenta la nod ceea ce ii foarte important ... de aceea cer parerile voastre pentru ca eu pana acuma am dat cu mono 0.22-0.25 ... de ex am prins o stiuca de 3.800 gr cu fir 0.22 shimano technium pescuita 1 an de zile prin stuf ,crengi ,bolovani,iarna cand era -10 si nu s-a rupt ... dupa cateva saptamani ies la spin iar cu un prieten si vreau sa iau jos inaintasu trag de el un pic se rupe si asa cativa metri ... si atunci o zis cum naiba nu so rupt cu stiuca aia si i-am zis nu stiu (mirat la maxim)

Scrie răspuns