bat germina

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

horia flucus
veteran
veteran

Mesaj de horia flucus » 27 Mar 2009, 00:54

Ca sa schimbi inelele nu e un deranj prea mare. Intrebarea este daca stie cineva cum se poate schimba sistemul de mufare daca cel vechi e uzat si este joc intre cele doua elemente.
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!

Unchiu Stiuc :-)
junior
junior

Mesaj de Unchiu Stiuc :-) » 27 Mar 2009, 01:55

...eu am luat 2 bete cu 1 mil lei vechi de la SEVE...daca esti colectionar metita toti banii....priml meu bat de spin a fost o germina asa ca o sa-mi ramana la suflet pe veci

AdarMarian
junior
junior

Mesaj de AdarMarian » 01 Sep 2011, 19:07

Fario_nebunu scrie:Germina zici? Nostalgia dupa RDG....Germina = trabantul lansetelor. Fatza de ce se fabrica in Romania si Rusia anilor 80, Germina era super-lanseta. Am si eu una dar ii voi schimba inelele. Mai rau e ca e facuta din fibra de sticla plina si e deci mai grea decat un mix de carbon cu sticla.
Mon cher, cand si daca ai timp, raspunde-mi la asta:
- De cata vreme ai Germina? Cate Germine ai reusit sa rupi?
Eu sunt fericitul posesor a doua bucati de 2,10, vechi de peste 27 de ani. De atunci si pana azi mi-au trecut prin mana multe alte vergi, niciuna nerezistand peste trei, hai maxim patru sezoane (mea culpa - sunt neglijenta intruchipata, asadar vina imi apartine), insa Germinele isi fac si astazi treaba.
Trabant?!...
N-as zice, mai degraba Bugatti, ca alea-s garantate pe viata.

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 01 Sep 2011, 19:18

AdarMarian scrie:
Fario_nebunu scrie:Germina zici? Nostalgia dupa RDG....Germina = trabantul lansetelor. Fatza de ce se fabrica in Romania si Rusia anilor 80, Germina era super-lanseta. Am si eu una dar ii voi schimba inelele. Mai rau e ca e facuta din fibra de sticla plina si e deci mai grea decat un mix de carbon cu sticla.
Mon cher, cand si daca ai timp, raspunde-mi la asta:
- De cata vreme ai Germina? Cate Germine ai reusit sa rupi?
Eu sunt fericitul posesor a doua bucati de 2,10, vechi de peste 27 de ani. De atunci si pana azi mi-au trecut prin mana multe alte vergi, niciuna nerezistand peste trei, hai maxim patru sezoane (mea culpa - sunt neglijenta intruchipata, asadar vina imi apartine), insa Germinele isi fac si astazi treaba.
Trabant?!...
N-as zice, mai degraba Bugatti, ca alea-s garantate pe viata.
:lol: :lol: :lol:

grey-wolf
veteran
veteran

Re: bat germina

Mesaj de grey-wolf » 01 Sep 2011, 19:38

alexc scrie:Merita sa dau 80 de RON pe un bat Germina (second-hand normal)?
Din punctul meu de vedere merita . eu asi da suma asta pe o Germina de aceea rosie . tot parerea mea : decit multe din joardele care se vind astazi la aceeasi bani mai bine Germina ! daca nu esti ,,taran prost " si nu tii cu tot dinadinsul sa o faci praf e un bat indestructibil si care isi face treaba . bineinteles ca sunt si bete mai bune (la bani apropiati probabil ) dar pentru nostalgici ......
eu zic ca merita ! tu decizi in functie de experienta ta si de ceea ce iti doresti .

keymaker
senior
senior

Mesaj de keymaker » 01 Sep 2011, 19:49

am si eu una rosie la care am am schimbat inlele si mi s-a strans inima cand cineva m-a intrebat:"cat costa?".Ammmm ramas cu ea si mai stiu una uitata intr-un garaj,verde fara inele...ma duc sa intreb de ea,poate fac de-o colectie :wink:
"I love not man the less, but Nature more"....lord George G.Byron

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 01 Sep 2011, 22:03

Daca are cineva si poate sa scape de ele ma intereseaza si pe mine doua sa-i fac copilului un set de bete pentru balta ca-s usoare insa sa fie Germine ca Cibinurile sunt grele si nu are decat 10 ani. Pretul il discutam pe privat ca sa nu apara tot felul de idei.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 01 Sep 2011, 22:07

Ai mp. Suna si vezi daca le mai are . cerea 40ron/bucata , dar trebuie sa le repozitionezi inelele .

Scrie răspuns