bat germina
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
- Unchiu Stiuc :-)
- junior
- AdarMarian
- junior
Mon cher, cand si daca ai timp, raspunde-mi la asta:Fario_nebunu scrie:Germina zici? Nostalgia dupa RDG....Germina = trabantul lansetelor. Fatza de ce se fabrica in Romania si Rusia anilor 80, Germina era super-lanseta. Am si eu una dar ii voi schimba inelele. Mai rau e ca e facuta din fibra de sticla plina si e deci mai grea decat un mix de carbon cu sticla.
- De cata vreme ai Germina? Cate Germine ai reusit sa rupi?
Eu sunt fericitul posesor a doua bucati de 2,10, vechi de peste 27 de ani. De atunci si pana azi mi-au trecut prin mana multe alte vergi, niciuna nerezistand peste trei, hai maxim patru sezoane (mea culpa - sunt neglijenta intruchipata, asadar vina imi apartine), insa Germinele isi fac si astazi treaba.
Trabant?!...
N-as zice, mai degraba Bugatti, ca alea-s garantate pe viata.
AdarMarian scrie:Mon cher, cand si daca ai timp, raspunde-mi la asta:Fario_nebunu scrie:Germina zici? Nostalgia dupa RDG....Germina = trabantul lansetelor. Fatza de ce se fabrica in Romania si Rusia anilor 80, Germina era super-lanseta. Am si eu una dar ii voi schimba inelele. Mai rau e ca e facuta din fibra de sticla plina si e deci mai grea decat un mix de carbon cu sticla.
- De cata vreme ai Germina? Cate Germine ai reusit sa rupi?
Eu sunt fericitul posesor a doua bucati de 2,10, vechi de peste 27 de ani. De atunci si pana azi mi-au trecut prin mana multe alte vergi, niciuna nerezistand peste trei, hai maxim patru sezoane (mea culpa - sunt neglijenta intruchipata, asadar vina imi apartine), insa Germinele isi fac si astazi treaba.
Trabant?!...
N-as zice, mai degraba Bugatti, ca alea-s garantate pe viata.

Re: bat germina
Din punctul meu de vedere merita . eu asi da suma asta pe o Germina de aceea rosie . tot parerea mea : decit multe din joardele care se vind astazi la aceeasi bani mai bine Germina ! daca nu esti ,,taran prost " si nu tii cu tot dinadinsul sa o faci praf e un bat indestructibil si care isi face treaba . bineinteles ca sunt si bete mai bune (la bani apropiati probabil ) dar pentru nostalgici ......alexc scrie:Merita sa dau 80 de RON pe un bat Germina (second-hand normal)?
eu zic ca merita ! tu decizi in functie de experienta ta si de ceea ce iti doresti .