barca gonflabila pe Dunare
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator nou
sunt nou pe aici motoarele electrice sunt bune pt o barca
as dori sa stiu daca e bine sa cumpar pt o barca pneumatica de 3 m un motor electric si cam care sunt performantele lui sau mai bine unul pe benzinacine imi da un sfat din experintza lui va multumesc as dori sa dezvoltam subiectul acesta legat de barci pneumatice cu motor chiar si cu oferte de vanzare
Salut! Cred ca e o idee buna pneumatica cu motor electric...eu momentan am doar motorul electric care il folosesc pe o barca de fibra usoara...ma pregatesc de cumparat o pneumatica...dar mai incolo ca sunt destul e scumpe cele de calitate...iar cele de metro nu sunt decat bani aruncati...Motorul electric e ok, nu face galagie deloc, are o viteza rezonabila....singura problema e acumulatorul care trebuie sa fie de un amperaj cat mai mare ca sa nu risti sa te intorci la vasle
. Eu personal ti-as recomanda MOTORGUIDE - sper ca nu se considera reclama
! EU il am de un an si sunt foarte multumit de el. Daca vrei mai multe detalii ti le dau pe mail, ca sa respectam regulile forumului 

eu avand kingfisher de 2,70 si motor electric pot spune ca ma satisface doar pentru deplasari "locale", adica 1-3 km si nu in conditii de curent
mi-a spus cineva care are aceeasi barca ca este f. multumit de un motor pe benzina honda cred, 2,3 cai sau cam asa ceva, la pret de approx. 800 euro...
o sa mai investighez, se pare ca motorul duce bine si pe dunare impotriva curentului....
mi-as lua si eu.....
mi-a spus cineva care are aceeasi barca ca este f. multumit de un motor pe benzina honda cred, 2,3 cai sau cam asa ceva, la pret de approx. 800 euro...
o sa mai investighez, se pare ca motorul duce bine si pe dunare impotriva curentului....
mi-as lua si eu.....
Ma intereseaza pe mine!Paul scrie:Este chiar mai sus de localitatea Giurgeni (locul de care vorbesc eu) cam la 1Km de podul peste Dunare de la Giurgeni-Vadu Oii. Ca reper mai bun... la varsarea Ialomitei in Dunare, in partea de jos a Insulei Ialomitei. (Insula Mare a Brailei incepe din jos de pod.) Pe bratul Borcea. De cealalta parte a insulei se afla "Dunarea Veche" - locuri cu gropi adanci, ideale pentru somn.Wavedancer scrie: E vorba de cotul Dunarii, in dreptul statiei de pompare de la iesirea din localitatea Daeni.
In partea astalalta, pe bratul Borcea, "in butuci" de fiecare data am ramas impresionat de atacurile avatilor (sau poate a salailor). Am prins la oscilanta stiuca, avat si strapazan.
Se merita!
Fir intins!
Daca este cineva interesat pot spune destul de detaliat drumul din Tandarei pana pe insula
Vreau si eu relatii depre cum se ajunge
Merci mult

Spining....Prea bun ca sa fie light...
am un honda de 2,3cp....intradevar f multumit....
cateva avantaje....are 12 kg....(un motor electric+baterie =20kg..!!!..)
are racire cu aer...si este singurul din gama de 2 cp....
are ambreiaj excentric..accelerezi incape sa se invarta elicea....
4 timpi...bagi numai benzina.....nu se mai inneaca bujia....si multe alte avantaje....am mai avut un yamaha de 2,5 tot in 4 timpi si ala este tot la fel de bun....numai ca este mai scump...si un pic mai greu..adica 17 kg...
cateva avantaje....are 12 kg....(un motor electric+baterie =20kg..!!!..)
are racire cu aer...si este singurul din gama de 2 cp....
are ambreiaj excentric..accelerezi incape sa se invarta elicea....
4 timpi...bagi numai benzina.....nu se mai inneaca bujia....si multe alte avantaje....am mai avut un yamaha de 2,5 tot in 4 timpi si ala este tot la fel de bun....numai ca este mai scump...si un pic mai greu..adica 17 kg...
-
- utilizator nou
-
- utilizator nou
Barca pe dunare.....!
Va salut d-le Paul de unde cunoasteti zona de la Giurgeni-VaduOii?va intreb asa din curiozitate pentru ca acolo ma duc eu la pescuit cred ca de vreo 17 ani.De acolo sunt socrii mei asa ca cunosc zona ca nimeni altcineva.Vad ca cunosti cite ceva de pe acolo.Foarte bine e zona frumoasa dar nu mai cade peste deloc cum era pe vremuri.Au ramas amintiri de curind am fost si merg mereu acolo la pescuit dar am ajuns sa ma duc acolo numai la relaxare atit.Sorry dar asta e realitatea.Niklai.