barca gonflabila pe Dunare
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
rasfoiam pe aici......
eu am cea mai mica gomflabila......2,70 kingfisher cu tablie pentru motor... shi un motor de 2,5CP.....deci am inmatriculat-oo. ..2,500,000lei...la snagov.....plus ca trebuie shi permis de navigator...unde e lege nu-i tocmeala.... nu m-a intrebat nimeni niciodata... ca am avut noroc...sau se vedea nr pe ea...eu stiu.....dar sunt prevazute amenzi in ambele cazuri....
eu am cea mai mica gomflabila......2,70 kingfisher cu tablie pentru motor... shi un motor de 2,5CP.....deci am inmatriculat-oo. ..2,500,000lei...la snagov.....plus ca trebuie shi permis de navigator...unde e lege nu-i tocmeala.... nu m-a intrebat nimeni niciodata... ca am avut noroc...sau se vedea nr pe ea...eu stiu.....dar sunt prevazute amenzi in ambele cazuri....
-
- utilizator constant
...deci: eu pescuiesc in zona Pojejena -Divici (zona de frontiera)..Pe zona de frontiera trebuie inmatriculata orice barca cu care iesi pe apa aceasta avand tiparita pe ea la vedere steagul Romaniei ,nr de inmatriculare, si cred ca si numele detinatorului(la asta nu mai stiu sigur).Permis de navigator iti trebuie numai daca barca are motor.Dar daca vor sa iti puna bete in roate , te cauta de toate: acte,insemne etc si la urma te intreaba de COLAC DE SALVARE. Si atunci tot te scot de pe apa.
- costica_fishing
- veteran