Barca de pescuit
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Barca de pescuit
In 2015 vreau sa imi cumpar o barca si doresc sa fac o alegere buna,am nevoie de ceva pareri care sa ma ajute sa fac o alegere buna,dat fiind ca va costa o suma destul de mare, din punctul meu de vedere.
Oscilez intre doua modele:
-Laguna 480 facuta de Spat sau Plasma(parerile difera,si aici am o dliema care este mai buna)
-Barca tip open 4,70
As prefera prima varianta dat fiind faptul ca pot pune un motor de 15 cai si nu as mai avea nevoie de inmatriculare,la a doua varianta trebuie motor mai mare,evident trebuie inmatriculata si costul final este mult mai mare,plus ca ,probabil, si partidele de pescuit vor fi mai scumpe datorita combustibilului consumat.
Ca sa ma puteti ajuta vin cu cateva precizari:
-Am permis de navigatie
-Barca vreau sa o tin pe Dunare permanent
-Se va folosi la rapitor,la stationar numai cateva partide pe an si posibil si la clonc daca imi va placea acest stil(intentionez sa abordez acest stil,inca nu am facut-o) numai pe Dunare si ,posibil,o iesire de o saptamana pe an in Delta Dunarii.
-Doresc ca barca sa aiba si spatii de depozitare sa nu car dupa mine toate acareturile gen jiguri,ancora,rezervor,etc
Sper sa ma puteti lamuri cei care folositi asa ceva pe Dunare.
Multumesc!
Oscilez intre doua modele:
-Laguna 480 facuta de Spat sau Plasma(parerile difera,si aici am o dliema care este mai buna)
-Barca tip open 4,70
As prefera prima varianta dat fiind faptul ca pot pune un motor de 15 cai si nu as mai avea nevoie de inmatriculare,la a doua varianta trebuie motor mai mare,evident trebuie inmatriculata si costul final este mult mai mare,plus ca ,probabil, si partidele de pescuit vor fi mai scumpe datorita combustibilului consumat.
Ca sa ma puteti ajuta vin cu cateva precizari:
-Am permis de navigatie
-Barca vreau sa o tin pe Dunare permanent
-Se va folosi la rapitor,la stationar numai cateva partide pe an si posibil si la clonc daca imi va placea acest stil(intentionez sa abordez acest stil,inca nu am facut-o) numai pe Dunare si ,posibil,o iesire de o saptamana pe an in Delta Dunarii.
-Doresc ca barca sa aiba si spatii de depozitare sa nu car dupa mine toate acareturile gen jiguri,ancora,rezervor,etc
Sper sa ma puteti lamuri cei care folositi asa ceva pe Dunare.
Multumesc!
Fir intins!
Re: Barca de pescuit
Rezervorul il vei cara dupa tine...
Doar nu aduci benzina in PET-uri si sa le versi in rezervor ca apoi sa stai cu imputiciunile alea in barca. 

Bucuresti
In bidoane eventual sau sticle apa plata de 5-6 litri
)
Ma intereseaza si care barca e mai stabila,din open pescuiesc cu un prieten,din asta are el,dar sunt curios cum se pescuieste intr-o laguna pe Dunare la spining.

Ma intereseaza si care barca e mai stabila,din open pescuiesc cu un prieten,din asta are el,dar sunt curios cum se pescuieste intr-o laguna pe Dunare la spining.
Fir intins!
Personal am pescuit din Laguna pana anu asta cand am luat o barca mai mare ... http://www.rapitori.ro/forum/pescuit-sp ... -1960.html merg in Delta de prin 91' dar atunci eram kinder...in ultimii 10-12 ani am folosit barci tip laguna ...fara probleme....poti pune motor si de 20cp...parca peste 20 trebuie inmatriculata(nu mai retin sigur)
-
- utilizator constant
Am achizitionat deja.Citisem si acel topic,ajunsesem si pe acolo.
Multumesc!
Multumesc!
Fir intins!
-
- utilizator constant
In final la ce model te-ai oprit ?
Am luat o barca second ,dar care arata foarte bine.Evident vreau sa ii mai aduc ceva imbunatatiri,dar aici vorbim de accesorii si o balustrada de inox care nu o mai are, dar vreau sa ii pun.Ca si constructie este asemanatoare Romcraftului,dar care mi s-a parut cam scumputa de noua fata de ce ofera.
Este un model Plasti Mare 420 ,125 kg,fund dublu,pereti dubli,sisem drenaj,420 L,160 l are motor de 10 cai 2t.
Ramane sa vad cum ma impac cu ea pe Dunare avand in vedere ca e cam scurta,imi doream ceva mai lunga.
Ca model este ultima din stanga de pe pagina producatorului :
http://www.plastimare.com/frame%20barche/completo.htm
Este un model Plasti Mare 420 ,125 kg,fund dublu,pereti dubli,sisem drenaj,420 L,160 l are motor de 10 cai 2t.
Ramane sa vad cum ma impac cu ea pe Dunare avand in vedere ca e cam scurta,imi doream ceva mai lunga.
Ca model este ultima din stanga de pe pagina producatorului :
http://www.plastimare.com/frame%20barche/completo.htm
Fir intins!
-
- utilizator constant
Putin scurtuta dar e destul de lata ,deci in privinta stabilitatii n-ai probleme,daca aduce cu Romcraftul la forme e o barca glisoare .
Ce sa spun,sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea.
Ce sa spun,sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea.