Ancore Rapala J13
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Ancore Rapala J13
As vrea sa inlocuiesc ancorele si inelele la cateva Rapala Jointed 13 / J13. Puteti sa imi spuneti ce marimi trebuiesc pentru inele despicate si ancore ? Eu intentionez sa achizitionez inele Predatek si ancore Owner. M-ar ajuta daca imi puteti indica marimea pt inele Predatek si ancore Owner, dar nu refuz alte recomandari. Multumesc.
Born to F.i.s.h, Forced to Work ...
I need a 6-month Fishing Trip ... Twice a Year
Re: Ancore Rapala J13
Merge marimea 2 de la owner dar vezi sa treci de ST 36.
Dupa propriile masuratori empirice, as fi luat Predatek 7mm si ancore Owner ST-36 nr 1
Sunt prea mari si afecteaza evolutia voblerului ? "Sa trec de ST-36", adica sa folosesc ST-41, ST-56 ?

ancorele de 2 de la Owner se potrivesc foarte bine pe un j13. atata ca eu m-as duce mai sus de ST36 ... folosesc ST66 si rar ST46.
ca si inele habar n-am ... cele care le folosesc se produc mai mult pe plan local si sunt date ca ar rezista pana undeva in jur de 40-50 de kg cu doua diametre interioare diferite, de 5,5 si 6,5 ... mai multe vezi aici:
http://www.stonfo.it/site/prodotto/374? ... gory_id=65
ca si inele habar n-am ... cele care le folosesc se produc mai mult pe plan local si sunt date ca ar rezista pana undeva in jur de 40-50 de kg cu doua diametre interioare diferite, de 5,5 si 6,5 ... mai multe vezi aici:
http://www.stonfo.it/site/prodotto/374? ... gory_id=65
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Salut! Eu am pus inele predatek 7mm si ancore VMC 9626PS 4X marimea 2 pe CDJ11.
Multumesc. Deja vad ca am optiuni