Merge si de voblere si de twistere, da in realitate are vreo 2,60 l-am masurat eu pe-al meu

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Subscriu .Gogol scrie:Dupa mintea mea nici una nu e de salau si de dunare, dar na...fiecare cu ale lui...
Daca e dupa mine , un dam caliber de 2.40m sau un sportex tot de 2.40. Ambele sunt mai ranga si duc jig de peste 20 gr fara sa tuseasca.
heheheheeeee, da si DAM garantie pe blanc 10 ani? io nu prea cred....kingofbeasts scrie:Subscriu .Gogol scrie:Dupa mintea mea nici una nu e de salau si de dunare, dar na...fiecare cu ale lui...
Daca e dupa mine , un dam caliber de 2.40m sau un sportex tot de 2.40. Ambele sunt mai ranga si duc jig de peste 20 gr fara sa tuseasca.
Totusi, dupa cele pe care le-am testat , de la D.A.M, Hybridul bate Calyberul (pentru ceea ce vrei tu ) si pot spune ca si Black Streamul de la Sportex e cu 1 pas 2 in urma lui.
eu ti-as recomanda asta desi sare putin (insa nu prea mult) peste buget :
http://www.monstru.ro/hybrid/720-lanset ... -240m.html
daca nu si asta is face treaba bine:
http://www.monstru.ro/lansete-dam/302-l ... -42-g.html
nici nu e nevoie sa dea , Black Stream am vazut puscat in drill dar ,in aceleasi conditii, Calyber inca nu (desi si-a lasat amprenta pe un jig in plina viteza pe care l-a facut mulaj).Adi G scrie:heheheheeeee, da si DAM garantie pe blanc 10 ani? io nu prea cred....
da, bine, si io am vazut deja vreo 3 mercedesuri tamponate, loganuri in schimb, nici unulkingofbeasts scrie:nici nu e nevoie sa dea , Black Stream am vazut puscat in drill dar ,in aceleasi conditii, Calyber inca nu (desi si-a lasat amprenta pe un jig in plina viteza pe care l-a facut mulaj).Adi G scrie:heheheheeeee, da si DAM garantie pe blanc 10 ani? io nu prea cred....![]()
oricum ma refeream la eficienta celor 2 bete pe apa iar Sportex-ul are un pas bun in urma cand vine vorba de jigging (spun asta dupa ce am pescuit doua Black Streamuri si un Opal Dropshot).
aaaaaaaa da nu ma agit deloc, eu am intrebat cat se poate de serios pentru ca ma intereseaza personal subiectu "lanseta de salau", n-am intentionat sa intru in polemici si imi pare rau daca s-a intzeles asa....grecu scrie:adi nu te agitasti cum ii fiecare isi lauda marfa pe care o are , cineva care pescuieste exclusiv cu DAM nu o sa zica ca Sportex ii mai bun
un batz de grafit pur de 6-7 picioare... pentru un incepator.... de dat de pe mal la dunare.... alea care ar fi indeajuns de lungi, de salmon... sigur nu fac fatza la jiguri de 20g in curent. hai sa fim realisti, la pretzul ala, cu 10 ani garantie pe blanc.... sportex ii taticul, parerea mea.bogdan82 scrie:eu zic sa va linistiti cu sportex, DAM, cormoran sau alte chestii de genu asta...si sa treceti la urmatorul nivel...adica st croix, lamiglas, loomis...si mai nou phenix...:)
![]()
![]()
si ca sa fiu on topic...Cristiane, ia-ti un sc2 de la st croix ... erau unele triumph, mai ieftine un pic chiar si decat premier, facute pe acelasi blank sc2, dar asamblate in china ... pe la 80-100$... superbe
eu am trecut deja la un nivel si mai urmatorbogdan82 scrie:eu zic sa va linistiti cu sportex, DAM, cormoran sau alte chestii de genu asta...si sa treceti la urmatorul nivel...adica st croix, lamiglas, loomis...si mai nou phenix...:)
![]()
![]()
![]()