Trofeul Mustad

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

watermoccasin
veteran
veteran

Trofeul Mustad

Mesaj de watermoccasin » 04 Feb 2006, 14:30

FRATILOR AUZITI AICI " POT INTRA IN CONCURS DOAR CAPTURILE PRINSE CU CIRLIGE SI ANCORE MUSTAD"... no asta-i buna????!!!!
Asta am citit-o in AVP... nr. din februarie!!!! Chiar trebuie sa schimb ancorele de la voblere si table... sau cei de acolo nu stiu ca mai exista si alte ancore si cirlige!!!!! Ce dracu facem.., mintim sau se adevereste vorba populara despre pescari...
Vorba unui clasic in viata.. "traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul"!

Vectrex94
senior
senior

Mesaj de Vectrex94 » 04 Feb 2006, 14:51

Mai doctore,stai acasa la cald,bine-ti mere. Io uite infrunt frigul si mai ies la o copca :) .Da,am citit si eu faza cu carligele Mustad.Asta e ce sa fac.Daca vrei sa fii vedeta....pui ancore Mustad. :D .

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 04 Feb 2006, 14:52

cred ca e mai mare rasul ...adica prind un exemplar si trebuie sa spun ca am avut carlig mustad ?....te indeamna sa devii ridicol....poti spune oricand ca ai avut mustad ....cine stie ? ...
nu se poate verifica si de aici nu vad rostul "monopolului" impus....
nu am nimic cu cei de la mustad dar daca cineva de la ei citeste ...sa ma lumineze si pe mine ...cum stie daca omul spune sau nu adevarul?....cu tot martorul sau cu tot :)
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 04 Feb 2006, 15:05

ovidiu14 scrie: ...cum stie daca omul spune sau nu adevarul?....cu tot martorul sau cu tot :)
Pai mai Ovidiule te supune la acel test cu detectoru de minciuni{poligraful} si vede daca minti frumos sau nu....... :wink:

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 04 Feb 2006, 15:15

Poligraful nu este recunoscut ca proba in instanta, pentru ca nu se poate spune cu certitudine daca un om a mintit sau nu
are un rol pur orientativ
ar lasa loc de "erori judiciare " la acordarea premiului :lol:

MariusC
senior
senior

Mesaj de MariusC » 04 Feb 2006, 16:47

Trofeul Mustad este un concurs ce se desfasoara cu reguli asemanatoare in peste 20 de tari.
Pe langa ca Mustad doreste sa rasplateasca pe cei care sunt fideli brandului, ar fi stupida situatia in care la interviul luat castigatorului, acesta sa spuna ca a folosit Gamakatsu sau mai stiu eu ce.
Concursul nu este unul oficial (nu e inregistrat in cadrul programului competitional intern sau extern), si in mare masura, are scop publicitar.
Eu zic ca e un trofeu frumos iar mie mi-ar fi drag sa-l am pe perete.
Daca merita sa mintiti pentru asta, ramane sa hotarati singuri.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 04 Feb 2006, 16:56

Mi-a luat MariusC vorba din gura, restrictia exista pentru a te obliga sa spui ca ai prins cu Mustad, in caz ca vrei trofeul desigur :lol: . Cui ii pasa cu ce ai prins tu de fapt? :lol:
Cu lacrimi Bastus!

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 04 Feb 2006, 19:25

Si in regulamentul de anul trecut era trecuta la fel treba cu carlige Mustad, si nu cred ca toti pestii aia de anul trecut au fost prinsi cu marca aceea de carlig, da asta ramane la latitudinea fiecaruia daca vrea sa apara in revista sau nu... :wink:
Imagine

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 04 Feb 2006, 20:40

cred ca orice pescar s-ar mandri sa aiba pe perete un carlig (Mustad-aur, argint sau bronz)
in rest m-am lamurit ...corect Marius ..merci
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 04 Feb 2006, 22:36

De vreme ce premiul e oferit de Mustad, doar nu o sa fie cerinta ca trofeul sa fie prins de Owner. :lol: E ca si cum ai spune la premiul Rapala ca ai prins monstrul cu un vobler DAM :lol:
Ia spune Razvane, ce marca de cirlig aveai cu animalul ala de salau? :lol:

Scrie răspuns