Trofeul Mustad
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
- veteran
Trofeul Mustad
FRATILOR AUZITI AICI " POT INTRA IN CONCURS DOAR CAPTURILE PRINSE CU CIRLIGE SI ANCORE MUSTAD"... no asta-i buna????!!!!
Asta am citit-o in AVP... nr. din februarie!!!! Chiar trebuie sa schimb ancorele de la voblere si table... sau cei de acolo nu stiu ca mai exista si alte ancore si cirlige!!!!! Ce dracu facem.., mintim sau se adevereste vorba populara despre pescari...
Vorba unui clasic in viata.. "traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul"!
Asta am citit-o in AVP... nr. din februarie!!!! Chiar trebuie sa schimb ancorele de la voblere si table... sau cei de acolo nu stiu ca mai exista si alte ancore si cirlige!!!!! Ce dracu facem.., mintim sau se adevereste vorba populara despre pescari...
Vorba unui clasic in viata.. "traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul"!
cred ca e mai mare rasul ...adica prind un exemplar si trebuie sa spun ca am avut carlig mustad ?....te indeamna sa devii ridicol....poti spune oricand ca ai avut mustad ....cine stie ? ...
nu se poate verifica si de aici nu vad rostul "monopolului" impus....
nu am nimic cu cei de la mustad dar daca cineva de la ei citeste ...sa ma lumineze si pe mine ...cum stie daca omul spune sau nu adevarul?....cu tot martorul sau cu tot
nu se poate verifica si de aici nu vad rostul "monopolului" impus....
nu am nimic cu cei de la mustad dar daca cineva de la ei citeste ...sa ma lumineze si pe mine ...cum stie daca omul spune sau nu adevarul?....cu tot martorul sau cu tot

Trofeul Mustad este un concurs ce se desfasoara cu reguli asemanatoare in peste 20 de tari.
Pe langa ca Mustad doreste sa rasplateasca pe cei care sunt fideli brandului, ar fi stupida situatia in care la interviul luat castigatorului, acesta sa spuna ca a folosit Gamakatsu sau mai stiu eu ce.
Concursul nu este unul oficial (nu e inregistrat in cadrul programului competitional intern sau extern), si in mare masura, are scop publicitar.
Eu zic ca e un trofeu frumos iar mie mi-ar fi drag sa-l am pe perete.
Daca merita sa mintiti pentru asta, ramane sa hotarati singuri.
Pe langa ca Mustad doreste sa rasplateasca pe cei care sunt fideli brandului, ar fi stupida situatia in care la interviul luat castigatorului, acesta sa spuna ca a folosit Gamakatsu sau mai stiu eu ce.
Concursul nu este unul oficial (nu e inregistrat in cadrul programului competitional intern sau extern), si in mare masura, are scop publicitar.
Eu zic ca e un trofeu frumos iar mie mi-ar fi drag sa-l am pe perete.
Daca merita sa mintiti pentru asta, ramane sa hotarati singuri.