Tehnici de monturi la broscuta
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Tehnici de monturi la broscuta
Salutari si toate cele bune as vrea sa stiu din experienta voastra care sunt monturile pe care voi le faceti atunci cand pescuiti la broscuta
-
- veteran
La clean si biban broscuta se agata de carlig prin coapsa ca sa nu moara repede. Nu stiu cum e la stiuca cu ancora. Ideea e ca nu trebuie strapunsa cu carligul prin organele vitale altfel moare imediat si nu prea mai da rezultate. Cred ca doar somnul ia de pe fund broaste moarte, nicidecum stiuca, bibanul sau cleanul.
Sa ai grija ca acum e prohibitie si e posibil sa se aplice si la broaste!
Si mai e si talia minima, teoretic nua i de ce sa ai in carlig broasca verde mai mica de 8 cm. Desi e prea mare la clean si biban....deci oricum nu se respecta legea ca nu ai cum!
Sa ai grija ca acum e prohibitie si e posibil sa se aplice si la broaste!

Fario_nebunu scrie:La clean si biban broscuta se agata de carlig prin coapsa ca sa nu moara repede. Nu stiu cum e la stiuca cu ancora. Ideea e ca nu trebuie strapunsa cu carligul prin organele vitale altfel moare imediat si nu prea mai da rezultate. Cred ca doar somnul ia de pe fund broaste moarte, nicidecum stiuca, bibanul sau cleanul.
da-mi voie sa te contrazic.eu am pescuit foarte mult timp numai la broscute(acum am trecut pe pestisori) si bagam carligul prin gura si scoteam prin curul sau printr-un picior al broscutei si cleanul sau bibanul nu avea nici o retinere in a o ataca chiar daca era moarta broscuta.in plus cu aceasta metoda de intepare ai sanse ca sa nu iti poata fura broscuta din carlig si poti prinde mai multi pesti cu aceeasi broscuta.
Catch & relax