SUPERPESCAR

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 07 Mar 2010, 11:42

da frate... nu este rau ca a bagat cateva pasaje si el. Mai ales ca a reamintit botul pe care l-am luat la Colun-scorei :( :cry: nu ai idee ce avati erau acolo :( trei zile de incercari la orice ti-ar fi trecut prin cap...ZERO avati. Apa era cristal si erau milioane de obleti. Am prins un oblete la undita si l-am pus cu fir transparent de 0,16mm cu un carlig ascuns sub pielea pestelui...... lua orice peste de langa asta care se zbatea frumos fara plumb sau pluta....nu a vrut sa se uite la el nici o secunda....simteam ca innebunesc :cry: :( . Asa cum a zis si Dan Iercosan care m-a dus acolo.... a fost partida vietii mele..inca nu am intalnit loc in care sa il vad si sa nu il pacalesc...numai bucati de peste 4 kile:(( :cry: :( :evil:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

liviu_v
senior
senior

Mesaj de liviu_v » 07 Mar 2010, 13:57

Chiar nu conteaza de cine este sau nu scris , in final este un articol bun iar poza de pe coperta face ca revista sa aiba o coperta superba!

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 07 Mar 2010, 21:39

vijelie scrie:...... la Colun-scorei :( :cry: nu ai idee ce avati erau acolo :( trei zile de incercari la orice ti-ar fi trecut prin cap...ZERO avati. Apa era cristal si erau milioane de obleti. Am prins un oblete la undita si l-am pus cu fir transparent de 0,16mm cu un carlig ascuns sub pielea pestelui...... lua orice peste de langa asta care se zbatea frumos fara plumb sau pluta....nu a vrut sa se uite la el nici o secunda....simteam ca innebunesc :cry: :( . ......

welcome to my world :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 07 Mar 2010, 21:45

:lol: :lol: :lol:No comment baieti.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 07 Mar 2010, 23:29

vijelie scrie:da frate... nu este rau ca a bagat cateva pasaje si el. Mai ales ca a reamintit botul pe care l-am luat la Colun-scorei :( :cry: nu ai idee ce avati erau acolo :( trei zile de incercari la orice ti-ar fi trecut prin cap...ZERO avati. Apa era cristal si erau milioane de obleti. Am prins un oblete la undita si l-am pus cu fir transparent de 0,16mm cu un carlig ascuns sub pielea pestelui...... lua orice peste de langa asta care se zbatea frumos fara plumb sau pluta....nu a vrut sa se uite la el nici o secunda....simteam ca innebunesc :cry: :( . Asa cum a zis si Dan Iercosan care m-a dus acolo.... a fost partida vietii mele..inca nu am intalnit loc in care sa il vad si sa nu il pacalesc...numai bucati de peste 4 kile:(( :cry: :( :evil:
Pe vremea in care lacul ala mai avea avati frumosi care dadeau tarcoale cu valu in cap la bradisuri .....niste banale dar bine facute la vremea aia voblere cozma si Paul Sas le-au venit de hac la cativa :D ...
si mai era un baiat din sibiu , Ciprian stiu ca-l chema , care -i articula de le zburau solzii argintii ....tot la naluci
acum la Colun ...mumu avati ....de fapt mumu orice din ce era odata rapitor ....stiuci , clentzoi ....
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 08 Mar 2010, 00:22

crezi tu ca nu mai are ala avati? omul este la greu cu plasele in olt si populeaza balta lui. avea stiuci de peste 10 kile acolo ....sa nu mai vb de somn sau clean.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 08 Mar 2010, 10:44

vijelie scrie:crezi tu ca nu mai are ala avati? omul este la greu cu plasele in olt si populeaza balta lui. avea stiuci de peste 10 kile acolo ....sa nu mai vb de somn sau clean.
da, din pacate da, nu mai are
stiucile au disparut ....toamna de toamna acolo erau cate 20 de baboieri pe zi care au curatat balta ( oricum e micuta ) ....coada baltii s-a impartit cu alt proprietar de balta , nu mai e toata a lui Virgil ....
vreo 2 ani am mai bananait pe balta aia si n-am ai vazut nici un atac de avat in padurea de pe malul opus ....
o mai fi ceva clean ...da , nesemnificativ
omu nu pune pret pe rapitori ci pe crap ....
nici crapi nu mai erau ca alta data ....vedeai carduri de cate 10 bucati stand ...la umbra in pelicula ...
pescuiasca si el va

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 08 Mar 2010, 10:51

ma daca vreit avati modelu ala care te spala pe ochi si face misto de tine e plin Oltu de ei :D

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 08 Mar 2010, 10:53

Tavi scrie:ma daca vreit avati modelu ala care te spala pe ochi si face misto de tine e plin Oltu de ei :D
eeeeee pe olt am potcovit destui
:wink:

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 08 Mar 2010, 10:56

Tavi scrie:ma daca vreit avati modelu ala care te spala pe ochi si face misto de tine e plin Oltu de ei :D
da , e singuru care se gaseste din abundenta :D
da noi vorbeam de o balta :D
pescuiasca si el va

Scrie răspuns