suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Paul Adrian
- veteran
am fost sambata pe la scorei apa tulburica nene
atacuri erau pe la 2 noaptea, batrani inca nu adormisera,tresareai de la contactul lor cu apa,wb de suprafatza nu isi faceau efectul in apa tulburica si lasate in curent ce sa mai zic de twistere care erau in ceatza,in schimb natura isi facea de cap vant puternic, traznate, fulgere si apoi o perioada de calm total cat am reusit sa bem cafeaua ca hop ploaia era deja pe noi .......
......apoi am continuat apoi in alt loc "lacul" cu cateva capturi de salau si clenii pe care in urma cu o saptamana ii vazusem la pascut frunze erau tot la indeletnicirile lor si atunci am bagat un dam si hop unu mic dar cei mari numai urmareau naluca si plecau dezinteresatzi de dam meu si wb pe care le-am probat,tragand linie am avut parte de tot capturi,ploaie la sosoni,blitzuri si vant .......

......apoi am continuat apoi in alt loc "lacul" cu cateva capturi de salau si clenii pe care in urma cu o saptamana ii vazusem la pascut frunze erau tot la indeletnicirile lor si atunci am bagat un dam si hop unu mic dar cei mari numai urmareau naluca si plecau dezinteresatzi de dam meu si wb pe care le-am probat,tragand linie am avut parte de tot capturi,ploaie la sosoni,blitzuri si vant .......