rine scrie:
biba' d-ai mp la indian sau pictoru' ca-l potolesc ei.asa..prieteneste

Fratilor , scuze ca va intrerup , insa nu-mi dati niciun MP in legatura cu asta .
Gabi ( nemernicu') a facut candva o remarca pe forum : cum ca ne-am mascarit odata cu vorbe urate si ca din acel moment el n-o sa-mi mai adreseze vreun cuvant . Asa e ! Ne-am mascarit si ne-am ,, retras ambasadele " ! El a gresit cumva ( parerea mea ) , eu l-am facut cum mi-a venit la gura ( tot parerea mea ) , ...... insa nu-i baiat rau . E rau de gura , atat ! Si , ..... eventual ..... nerecunoscator sau superficial si nu pune mare pret pe prietenii . Dar repet , e un baiat bun .
Ca se baga oriunde ..... nu stiu . Voi stiti mai bine . Eu urmaresc doar ,, Cafeneaua " , ,, Dunarea " si ,, rapitori de Dunare " . Urmaresc ce ma intereseaza . Insa repet , nu ma bagati in asta . Ce-a fost a trecut , mie mi-au trecut pandaliile , nu stiu lui , ..... insa , la modul general ...... nu ma bag pentru nimeni ( decat daca-i din partea mea de baricada ) . Asa ca .... sa fie sanatos ! Daca v-a enervat cu ceva ..... tot el sa va linisteasca ! ..... Cumva !
................................................................
p.s. Sa dea dracii de n-am dat intamplator de postarea asta , mi se rupe mie de somnii spaniolesti !