se misca ceva in combaterea braconajului ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 02 Feb 2006, 11:03

Tare faza cu flagrantul, ar trebui mai des sa facem si noi asa ceva cum putem pe unde suntem la peste, dar nu singuri ca e belea.

Moarte grea braconierilor, si mai ales celor care nu-si fac datoria si traiesc pe spinare noastra a pescarilor sportivi. :evil: :evil: :evil:

alin c.
junior
junior

Mesaj de alin c. » 02 Feb 2006, 13:23

PRAF IN OCHI CA IN FIECARE AN.
AJVPS-ul ( lupul paznic la oi ) face acelasi lucru de ani de zile , au oamenii lor care pescuiesc "sportiv" cu plasele dupa cum stim cu totii .
Politia face acelasi lucru , este o strinsa legatura intre politie si AJVPS care nu o poate rupe decit asociatiile care s-au infiintat si se vor infiinta de acum impreuna cu noi cei care nu putem accepta asa ceva .
:D In prohibitie se va intimpla acelasi lucru ca si pina acum .
Adica politia si filialele AJVPS vor respecta prohibitia fugarind pe cei care pescuiesc sportiv pentru a pute intinde plasele ei cei care fac paza .Inca nu ne este clar acest lucru dupa atitia ani de tepe pe care ni le-au tras .Chiar daca ii vad ca i-si fac datoria tot nu-i cred ca nu mai pot sa-i cred .Dupa dezastrul care l-au creat pina acum cine mai are incredere ?
Daca ii veti lua la intrebari referitor la acest lucru veti vedea ca ei spun ca nu se braconeaza .Eu vad plasele in apa si merg si le spun si iata raspunsul lor :
NU MAI VORBI PROSTII DLE CA NOI VENIM ACUM DE ACOLO
Deci astia ne fac prosti in fata ( nefiind singurul care a patit asta ) cum sa cred in aplicare legii de catre acestia ?
NICIODATA
Oamenii acestia trebuiesc schimbati ( este o parere personala binenteles ).

FIR INTINS

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 02 Feb 2006, 14:54

De asta este bine sa ai la tine o camera foto sau video !
Eu nu plec fara una din ele si fara pistol (KingCobra 12 cu bile de cauciuc neletale) pentru ca era sa iau un topor in cap !
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 02 Feb 2006, 15:47

george, eu iti recomand calduros un caine bun pe o lesa de 20m. dai ca pasha la peste in cele mai aglomerate locuri. numa' din cand in cand sa-i mai arunci un batz sa vada aia cu camere de tractor ca stie si sa inoate. fara misto, merge! nici nu tree sa stie sa muste cainele, numa' sa arate intr-un fel. :)

in alta ordine de idei, imi povestea un amic sibian la peste ca pe la ei paznicii chiar folosesc pusca cu sare. cica e super fun sa vezi cum se tavalesc baietii pe jos cand isi iau o doza la posterior. ei bine, asta e singura metoda care cred eu ca ar merge. nu pe termen lung, dar daca tot le dam banii pe permis si populari ioc, paza ioc, controale idem, macar sa faca si ei ceva de entertainment pentru baietii care platesc, ca-n lucruri facute pe bune nu cred ca mai spera nimeni.
:evil:

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 02 Feb 2006, 15:50

costica zi-ne si noua cum a fost faza cu toporul

tot asa, ai incercat sa convingi un braconier sa se angajeze ? :lol:

eu ti-as fi recomandat cu gaz, ca sa-i asiguri si o scurta perioada de spitalizare
de fapt, cele mai misto sunt unele pe care le are Arrow, poti sa bagi si una si alta
i-o dai alternativ: gaz - bila - gaz - bila :lol:
Ultima oară modificat 02 Feb 2006, 15:52 de către danr, modificat 1 dată în total.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 02 Feb 2006, 15:52

eugen scrie:george, eu iti recomand calduros un caine bun pe o lesa de 20m. dai ca pasha la peste in cele mai aglomerate locuri. numa' din cand in cand sa-i mai arunci un batz sa vada aia cu camere de tractor ca stie si sa inoate. fara misto, merge! nici nu tree sa stie sa muste cainele, numa' sa arate intr-un fel. :)
eugen are dreptate. eu am un Dobermann... sa zic mai mult? :twisted:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 02 Feb 2006, 16:06

cum pusca mea cu gaz sa mergi cu dulau la pescuit.... sa mai ai grija si de ala sa nu se arunce dupa vobler :)

apropo de arma, eu sunt adeptul spray-urilor lacrimogene pentru autoaparare. Din alea pentru caini ca ai sanse mai mici sa ii bulesti ochii lu ala si are efectu de a-l alunga (testat de fraeru de mine in buda de nu am mai intrat acolo o zi desi era geamu deschis). la arrow costa 7 lei.
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 02 Feb 2006, 16:12

@mihaimircea

sa stii ca se pot si dresa cainii. si chiar stiu sa stea intr-un loc, daca ii pui :wink: :)
si mai stiu si sa atace la comanda, sa pazeasca, etc... 8)
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

radu.i
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de radu.i » 02 Feb 2006, 17:57

si eu cred ca el http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... ser_id=607 e cel mai bun paznic.
si sa-l vedeti pe celalalt :)

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 02 Feb 2006, 19:06

danr scrie:costica zi-ne si noua cum a fost faza cu toporul

tot asa, ai incercat sa convingi un braconier sa se angajeze ? :lol:

eu ti-as fi recomandat cu gaz, ca sa-i asiguri si o scurta perioada de spitalizare
de fapt, cele mai misto sunt unele pe care le are Arrow, poti sa bagi si una si alta
i-o dai alternativ: gaz - bila - gaz - bila :lol:
Exact ala si este King Cobra !
Si cu gaz si cu bila, avantajul este ca poti sa introduci prima data bila de calibru 12, tragi si dupa aia ii mai tragi si un gaz sa-l linistesti dupa ce l-ai lovit :twisted: !

Am un prieten care s-a dus la o florarie, cica a vrut romulanca sa-l pacaleasca, a tipat romulanca a aparut romul cu un impresionant par iar tipul scoate pistolul si trage direct cu gaz in rom (nu in sticla) !
Pleaca , citatie la pol ii suspenda dreptul de a mai purta pistol pe perioada desfasurarii procesului , il da romanii in judecata si e nevoit sa-i dea bani la indieni sa scape de ei. Ii si aflasera adresa din dosar si s-au dus peste el , etc !
Asa ca mai intai le faci "pictures" si dupa aceea fugi frate , daca te prinde bagi bila pe teava si tragi in primul .
Dupa ce cade si nu stie ce l-a lovit, iti garantez eu ca terminat cu incidentul, fug ca apasii alergati de colonialisti !

Daca te reclama , mai bine, bagi si pozele la dosar si devine tentativa de omor ! (a vrut sa-mi ia dovada sefu).

Gasiti pistol la Arrow !
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

Scrie răspuns