Se mai poate face ceva ???
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- aquaelement
- junior
cat timp trebuie sa astept sa imi vina mailul ala cu link-ul pe care trebuie sa il accesez ca sa finalizez semnarea petitiei ...
intreb pentru ca astept de vreo ora deja cred si nu am primit nimic si am incercat sa ma mai bag inca o data dar acolo mi se zice ca deja am semnat petitia dar nu imi apare semnatura nicaieri ...
intreb pentru ca astept de vreo ora deja cred si nu am primit nimic si am incercat sa ma mai bag inca o data dar acolo mi se zice ca deja am semnat petitia dar nu imi apare semnatura nicaieri ...

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
- aquaelement
- junior
...dupa ce ai semnat petitia o sa-ti vina un mail de confirmare ,dai clik pe site pentru confirmare semnatura . In general vine destul de repede 1-2 minute ...dar mai asteapta putin ,cine stie !d4md3od scrie:cat timp trebuie sa astept sa imi vina mailul ala cu link-ul pe care trebuie sa il accesez ca sa finalizez semnarea petitiei ...
-
- utilizator nou
mda.....dar nu numai pe dunare se intampla treaba asta....pescuit cu curent electric. Eu obisnuiesc sa pescuiesc pe Tarlung(in judetul Brasov, un rau populat cu clean, oblete, porcusor, mreana, scobar) si acolo populatia de peste o scazut foarte mult in ultima perioada de timp din cauza acestei practici. Ce ma deranjeaza cel mai tare este ca imi da mie amenda pentru ca nu am permis de pescuit si dabia prind 2-3 pesti pe zi si lor care curata raul de peste nu le face nimik.............dar tre sa ma obisnuiesc...nimik nu e corect in tara asta
-
- veteran