Regulament general

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Închis
danr
Site Admin
Site Admin
Mesaje: 5100
Membru din: 12 Mar 2007, 22:56

Regulament general

Mesaj de danr » 10 Ian 2013, 18:52

Rolul acestui forum este de a facilita discutii de calitate despre pescuit si schimbul de informatii intre pescarii de rapitor.
Incercam sa cream o atmosfera de prietenie, un loc in care sa ne simtim bine si sa putem avea un schimb de informatii organizat, obiectiv, si interesant pentru noi toti.

Accesul la forum este acordat de site admin; nu este un drept de care se poate bucura oricine.
Site admin-ul isi rezerva dreptul de a permite sau restrictiona accesul fara explicatii.


Regulament pentru postarea pe forum:

1. Pe forum posteaza doar persoanele fizice - se discuta subiectele care au legatura cu pescuitul si sunt de interes general. Nu se admit mesaje postate de persoane juridice, nu se admit username-uri cu nume de firme.

2. Se pastreaza subiectul discutiei, in incercarea de a mentine un topic cat mai la subiect. Discutiile sunt libere si exista o limita a bunului simt in care se deviaza de la topic, devierile persistente vor fi sterse.

3. Trebuie pastrat un limbaj civilizat, si mai mult decat atat, o atitudine amicala si prietenoasa fata de ceilalti participanti la forum.

4. Discutia se poarta la nivelul ideilor si nu la nivelul persoanelor

5. Daca un user considera ca a fost jignit, ironizat, sau ca a fost tratat necorespunzator de catre un alt user, acest lucru va fi adus la cunostiinta moderatorilor sau Site admin-ului si nu vor fi starnite polemici, discutii contradictorii, certuri, etc

6. Daca continutul site-ului sau al unui topic de pe forum vi se pare nesportiv, neadecvat, va rog sa ma contactati pe privat ( sau pe moderatori ) si sa nu starniti pe forum polemici

7. Mesajele nu se scriu cu litere mari

8. Site admin-ul si moderatorii isi rezerva dreptul de a muta sau sterge partial sau total orice mesaj sau topic, sau de a dezactiva un user fara preaviz daca acesta incalca regulamentul


9. Reclama

Reclama la alte site-uri web, balti, scule de pescuit, servicii sau orice altceva NU este permisa pe forum fara acceptul Site admin-ului.

Nu sunt permise in mesaje link-urile catre site-uri care nu sunt partenere cu rapitori.ro
Pentru a putea beneficia de link-uri de pe forum, proprietarii site-urilor trebuie sa se adreseze admin-ului forumului
Link-urile catre site-urile care nu sunt partenere for fi modificate automat

Reclama mascata nu este permisa sub nici o forma, prin reclama mascata intelegandu-se mesaje "nevinovate" care lauda/promoveaza " intamplator" produse, servicii etc. in care persoana respectiva este implicata.

Nu sunt permise semnaturile care fac trimitere sau reclama la afaceri in domeniul pescuitului, fara acceptul administratorului.

Discutiile sunt libere si un utilizator poate spune ce doreste, despre ce produs doreste, de unde l-a luat, daca recomanda, de unde se poate lua sau nu etcetera. Singurele limite sunt - pastrarea subiectului discutiilor si limbajul decent si amical.

Sectiunea de anunturi este destinata vanzarii ocazionale de articole de pescuit de catre persoane fizice.
Mai multe detalii despre aceasta in regulamentu din sectiunea de vanzare, este obligatorie consultarea regulamentului din sectiunea respectiva inainte de postarea mesajelor cu anunturi de vanzare.

Daca doriti reclama in mod organizat pe rapitori.ro, va rog sa ma contacti pentru un aranjament.

Nu este permisa folosirea mesageriei private pentru a se trimite oferte comerciale nesolicitate.


10. Rolul moderatorilor este de a aplica regulamentul forumului
Vom merge pe o politica de a sterge mesajele stupide, certurile, si de a restrictiona accesul userilor care nu inteleg ca viziteaza un site privat si trebuie sa respecte niste reguli

Drepturile si obligatiile moderatorilor:
- sa mute subiectele care nu apar in categoriile potrivite
- sa atentioneze utilizatorii care incalca regulile forumului, eventual sa-i avertizeze
- sa stearga mesajele care nu corespund regulamentului, dupa ce userul care a fost atentionat a recidivat
- sa stinga sau sa aplaneze discutiile conflictuale
- sa raspunda prompt incepatorilor, daca ceilalti n-au chef sa le raspunda
- evident, sa se retina in a lua partea unora sau altora si sa se mentina in afara polemicilor si bisericutelor
- ma anunta cand exista conflicte care degenereaza peste limita bunului simt sau se sterg mesaje
- daca se modereaza un mesaj, trebuie sa apara un comentariu in mesaj postat de moderator - "moderat de X"
- daca se sterge, trebuie sa se dea un mesaj privat userului respectiv - "ti-am sters pt. ca......" ( daca un user insista cu mesaje pe tema respectiva, desi se tot sterg, atentionarea e suficient sa se faca odata )
- daca un user considera ca un moderator a facut un abuz, va rog Mesaj Privat

11. Publicare si stergere:
Comentariile sunt publicate fara o selectie din partea noastra.
Nu avem obligatia legala de a supraveghea continutul mesajelor postate pe site ("Furnizorii de servicii ale societatii informationale, care ofera serviciile prevazute la art. 12-15 din lege, nu au obligatia de a monitoriza informatia pe care o transmit sau o stocheaza si nici obligatia de a cauta in mod activ date referitoare la activitati sau informatii cu aparenta nelegala din domeniul serviciilor societatii informationale pe care le furnizeaza.", art 11 din Hotarirea nr. 1308 din 11/20/2002 pentru aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea Legii 365/2002 privind comertul electronic)
Orice cometariu poate fi sters fara a se anunta acest lucru.
Comentariile sunt sterse atunci cand incalca regulamentul, atunci cand este cerut in mod justificat acest lucru de o persoana lezata ori in urma unei decizii a autoritatilor competente.

12. Raspundere:
Intreaga raspundere pentru comentarii apartie autorilor acestora.
Potrivit legislatiei in vigoare furnizorul serviciilor de internet nu raspunde pentru informatia transmisa, stocata sau la care faciliteaza accesul (art 11, legea 365/2002)

13. Identificarea autorilor:
Nu garantam in nici un fel confidentialitatea autorilor mesajelor postate pe site. Aceste mesaje sunt publice iar autorii isi asuma in totalitate raspunderea pentru cele afirmate.
Adresa de IP de la care este postat comentariul nu reprezinta element confidential. Nu putem sti cine foloseste respectivul IP. Aceste date sunt exclusiv la furnizorul de internet.
Nu facem o verificare a identitatii persoanelor ce posteaza comentarii. Nu exista nici tehnologia si nici obligatia legala in acest sens.
Sunt inregistrate datele furnizate la postarea comentariilor. In plus este retinuta adresa de IP.
In cazul in care autoritatile ne solicita in mod legal furnizarea tuturor datelor pe care le detinem cu privire la autorii comentariilor vom face acest lucru.

14. Legislatie:
Activitatea acestui site este regementata de legea 365/2002, modificata prin legea 121/2006
Autoritatea competenta este Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiilar (http://www.anrcti.ro/) , aflata in subordinea Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei ( http://www.mcti.ro/ )

15. Sesizari si reclamatii:
In cazul in care va simtiti lezat de continutul unuia dintre comentarii va rugam sa postati replica dumeavoastra pe site.
Puteti contacta administratorul site-ului prin mesaj privat, precizand pagina unde este postat comentariul, autorul comentariului, data la care a fost postat si motivele pentru care considerati ca trebuie sters.

Multumesc

Închis