rechin 400 kg

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

danr
Site Admin
Site Admin

rechin 400 kg

Mesaj de danr » 15 Oct 2007, 10:07

prins la lanseta din cate inteleg eu

http://news.yahoo.com/s/ap/20071015/ap_ ... ster_shark

cristi.v
senior
senior

Mesaj de cristi.v » 15 Oct 2007, 10:23

:shock: La lanseta .... :shock: cu momeala de 60 cm :shock:
Mi se pare totusi greu de crezut ca au tras de el numai o ora!

Rambo
senior
senior

Mesaj de Rambo » 15 Oct 2007, 15:02

Nu prea imi vine sa cred ca a fost prins la lanseta :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Ce Dumnezeu de lanseta poate sa scoata un asemenea monstru-400 kg!!!??? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Rambo
senior
senior

Mesaj de Rambo » 15 Oct 2007, 15:03

Si ce fir??? :shock:

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 16 Oct 2007, 20:35

eu zic ca se poate.

in alta ordine de idei nu inteleg de ce au simtit nevoia sa il hacuiasca. Nu sunt fanatic c&r si nici nu simpatizez rechinii, insa de cate ori se prinde monstru trebuie ucis....
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 16 Oct 2007, 20:44

mihaimircea scrie: nu inteleg de ce au simtit nevoia sa il hacuiasca. Nu sunt fanatic c&r si nici nu simpatizez rechinii, insa de cate ori se prinde monstru trebuie ucis....
Nici eu nu inteleg asta. De ce un peste mare trebuie neaparat omorat ? :cry:

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 16 Oct 2007, 21:57

tudor scrie:
Nici eu nu inteleg asta. De ce un peste mare trebuie neaparat omorat ? :cry:

ptr ca ii mnca pe aia mici si numai au ceilalti ce sa prinda :evil: un astfel de trofeu ar trebui respectat...nu ca nu ar mai fi inca 100.000 la fel ca el...dar totusi, au "astia" un fanatism ptr aceste trofee, ma intreb oare se dau bani multi? :evil:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 16 Oct 2007, 22:33

mihaimircea scrie:
in alta ordine de idei nu inteleg de ce au simtit nevoia sa il hacuiasca. Nu sunt fanatic c&r si nici nu simpatizez rechinii, insa de cate ori se prinde monstru trebuie ucis....
Daca voiau neaparat sa-l cintareasca ....si sa intre in recorduri , asta este . Oricum , asta ii mic http://www.swordfishingcentral.com/salt ... cords.html .
aparte de astia mai ii Frank Mundushttp://homepage.mac.com/mollet/Cc/Cc_images/Cc75.html . L-am vazut pe Discovery acum un an si ceva , se intorceau de la pescuit si au primit informatia cu lesu balenei , desi obositi s-au dus sa-l caute . Erau mai multe barci si citiva au filmat , rechinii deja mincau din maruntaiele balenei , Frank ala s-o urcat pe balena , hoitu ala plutea inconjurat de rechini, si cu o scula rara taia bucati din balena ca sa folosesca de momeala . Bucata cam de marimea unui televizor . Din ce ziceau pe Discovery , nu i-au validat recordu pentru ca s-a schimbat la bat cu un tip ce era cu ei in barca , defapt ala l-o intepat plus ca o folosit un mamifer ca momeala , o bucata ce-i drept , si IGFA o zis ca nu.

Rambo , pe forumu asta este un tip care prinde rechini de 200kg cu echipament clasa 50lbs de pe mal, daca bine imi aduc aminte , si nu cel mai bun echipament , poti sa-ti faci o idee cum ii ala de 130lbs , o mulineta de aproape 4 kile care inghite 1000m de fir de 110lbs , asta daca dai subtire , la vreo 2000 euro numa mulineta hahaha!!!
Maurii pescuiesc la ton ,2-300 kile din barca la visle , cu fir gros fara mulineta , se oboseste tragind barca , defapt si aia care au ambarcatiuni sub 4,5m folosesc shema asta ca sa-l obosesca , pastreaza tensiunea pina se preda , daca nu-i trece prin cap sa coboare pina se gata firu hahaha!!!Si toti is de acord ca-i mai tare tonu decit orice rechin pe aceasi greutate . astea nu le-am verificat eu , da am cunostinte care au facut din astea . Poate intr-o buna zi ma duc si eu sa vad nebunia hahaha!!!

Fir Intins!!!

Rambo
senior
senior

Mesaj de Rambo » 18 Oct 2007, 15:32

Multumesc SF pentru explicatiile cu echipamentul,cat despre ce zice mihaimircea...nu sunt deacord.De ce trebuie sa clasificam o vietuitoare subacvatica atat de impresionanta cum e rechinul drept monstru?S-a constatat ca foarte putine specii de rechin din cele foarte multe sunt periculoase pentru om,iar faptul ca,consuma foarte multa carne de peste nu trebuie sa ne determine sa ii dam un asemenea apelativ urat.Asta e lantul trofic,nu noi l-am facut deci nu avem voie sa ne bagam.Orice animal vaneaza ca sa isi potoleasca foame,nu din ura pentru prada lui.

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 21 Oct 2007, 13:02

rambo, cuvantul monstru l-am folosit in sensul "operatiunea monstru", cu sensul de mare si admirativ. Nu clasificam rachinul drept monstru urat si rau.
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

Scrie răspuns