Rapitori.ro+Rds=not love

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 02 Iul 2010, 21:05

nu a mers deloc la mine cam de luni.
dupa multe incercari si interventii la prietenii de la RDS, s-a rezolvat asta seara.
cu toate astea, baietii de la RDS au spus ca nu este de vina RDS-ul, a fost ceva problema de mutare a siteului si ceva legat de DNS-uri, propagare si alte elemente tehnice care nu m-au interesat.
bine ca s-a rezolvat - naspa fara "portia" zilnica de rapitori - cred ca o sa revin la un vechi proiect

kzoli
veteran
veteran

....

Mesaj de kzoli » 03 Iul 2010, 08:39

Cert e ca si acum cand postez acest anunt nu merge siteul de pe RDS fibra ,doar RDS modem sau romtelecom ...deci e simplu RDS restrictioneaza accesul la anumite ip uri din reteaua de fibra .... Cautati pe google si veti vedea ca nu e singurul site ....

stefi oprea
veteran
veteran

Mesaj de stefi oprea » 03 Iul 2010, 08:42

pate ca ar fi mai bine sa renuntam la rds in favoarea romtelecomului?
"Diplomatia este arta de a spune cutu-cutu,pana pui mana pe o piatra sanatoasa"

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 03 Iul 2010, 09:01

stefi oprea scrie:pate ca ar fi mai bine sa renuntam la rds in favoarea romtelecomului?
...sa nu exageram , totusi
...nici la Baia Mare nu am reusit sa intru pe site vreo 2 zile , in aceiasi perioada , nu cunosc exact motivul , dar pana sa renunt la RDS in favoarea Romtelecom , va mai curge multa apa pe Somes.... :lol:

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 03 Iul 2010, 10:16

Sunt unele restrictii de la RDS catre anumite siteuri -ip uri .... faceti o cerere si se va rezolva problema cam 99 % ....

stefi oprea
veteran
veteran

Mesaj de stefi oprea » 03 Iul 2010, 12:01

cu renuntatul la rds am glumit fireste.
ca nu sunt nebun sa ajung iar pe mana celor de la romtelecom
am mai fost si am tras 3 ani de nervi
stiti vorba aia cu ROMTELECOM DE LA HOT LA OM!

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 03 Iul 2010, 12:34

acum cateva zile nu am putut accesa nici eu site-ul vreo 2-3 zile, nu mai stiu exact cand...sunt tot pe rds.
banuiesc ca site-ul rapitori a fost in ceva lucrari de mentenanta ori s-a confruntat cu oaresice probleme.

off topic:
de pe PDA (HTC HD Touch) cu windows mobile 6.1/6.5 (incercate amandoua OS), ca si browsere Opera si Internet Explorer, abonament de date Orange, nu-mi pot accesa conturile de yahoo. Tot imi cere credentialele, nu mi le accepta. In clipa in care ma conectez WLAN la router (RDS) totul merge brici, ma gandesc ca Orange face figuri...desi nu au recunoscut.
s-a mai confruntat cineva cu astfel de probleme?
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 03 Iul 2010, 12:56

old_radu scrie:
stefi oprea scrie:pate ca ar fi mai bine sa renuntam la rds in favoarea romtelecomului?
...sa nu exageram , totusi
...nici la Baia Mare nu am reusit sa intru pe site vreo 2 zile , in aceiasi perioada , nu cunosc exact motivul , dar pana sa renunt la RDS in favoarea Romtelecom , va mai curge multa apa pe Somes.... :lol:
...Pentru toate celelalte exista UPC ! :lol: Hai ca am ajuns sa le fac reclama ... :oops:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 03 Iul 2010, 15:29

Michael scrie:acum cateva zile nu am putut accesa nici eu site-ul vreo 2-3 zile, nu mai stiu exact cand...sunt tot pe rds.
banuiesc ca site-ul rapitori a fost in ceva lucrari de mentenanta ori s-a confruntat cu oaresice probleme.

off topic:
de pe PDA (HTC HD Touch) cu windows mobile 6.1/6.5 (incercate amandoua OS), ca si browsere Opera si Internet Explorer, abonament de date Orange, nu-mi pot accesa conturile de yahoo. Tot imi cere credentialele, nu mi le accepta. In clipa in care ma conectez WLAN la router (RDS) totul merge brici, ma gandesc ca Orange face figuri...desi nu au recunoscut.
s-a mai confruntat cineva cu astfel de probleme?
Vezi setarile DNS ..... la orange

stefi oprea
veteran
veteran

Mesaj de stefi oprea » 03 Iul 2010, 15:37

la mine in oras nici nu am auzit de upc

Scrie răspuns