Rapitori.ro+Rds=not love
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
nu a mers deloc la mine cam de luni.
dupa multe incercari si interventii la prietenii de la RDS, s-a rezolvat asta seara.
cu toate astea, baietii de la RDS au spus ca nu este de vina RDS-ul, a fost ceva problema de mutare a siteului si ceva legat de DNS-uri, propagare si alte elemente tehnice care nu m-au interesat.
bine ca s-a rezolvat - naspa fara "portia" zilnica de rapitori - cred ca o sa revin la un vechi proiect
dupa multe incercari si interventii la prietenii de la RDS, s-a rezolvat asta seara.
cu toate astea, baietii de la RDS au spus ca nu este de vina RDS-ul, a fost ceva problema de mutare a siteului si ceva legat de DNS-uri, propagare si alte elemente tehnice care nu m-au interesat.
bine ca s-a rezolvat - naspa fara "portia" zilnica de rapitori - cred ca o sa revin la un vechi proiect
....
Cert e ca si acum cand postez acest anunt nu merge siteul de pe RDS fibra ,doar RDS modem sau romtelecom ...deci e simplu RDS restrictioneaza accesul la anumite ip uri din reteaua de fibra .... Cautati pe google si veti vedea ca nu e singurul site ....
-
- veteran
...sa nu exageram , totusistefi oprea scrie:pate ca ar fi mai bine sa renuntam la rds in favoarea romtelecomului?
...nici la Baia Mare nu am reusit sa intru pe site vreo 2 zile , in aceiasi perioada , nu cunosc exact motivul , dar pana sa renunt la RDS in favoarea Romtelecom , va mai curge multa apa pe Somes....

-
- veteran
acum cateva zile nu am putut accesa nici eu site-ul vreo 2-3 zile, nu mai stiu exact cand...sunt tot pe rds.
banuiesc ca site-ul rapitori a fost in ceva lucrari de mentenanta ori s-a confruntat cu oaresice probleme.
off topic:
de pe PDA (HTC HD Touch) cu windows mobile 6.1/6.5 (incercate amandoua OS), ca si browsere Opera si Internet Explorer, abonament de date Orange, nu-mi pot accesa conturile de yahoo. Tot imi cere credentialele, nu mi le accepta. In clipa in care ma conectez WLAN la router (RDS) totul merge brici, ma gandesc ca Orange face figuri...desi nu au recunoscut.
s-a mai confruntat cineva cu astfel de probleme?
banuiesc ca site-ul rapitori a fost in ceva lucrari de mentenanta ori s-a confruntat cu oaresice probleme.
off topic:
de pe PDA (HTC HD Touch) cu windows mobile 6.1/6.5 (incercate amandoua OS), ca si browsere Opera si Internet Explorer, abonament de date Orange, nu-mi pot accesa conturile de yahoo. Tot imi cere credentialele, nu mi le accepta. In clipa in care ma conectez WLAN la router (RDS) totul merge brici, ma gandesc ca Orange face figuri...desi nu au recunoscut.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
...Pentru toate celelalte exista UPC !old_radu scrie:...sa nu exageram , totusistefi oprea scrie:pate ca ar fi mai bine sa renuntam la rds in favoarea romtelecomului?
...nici la Baia Mare nu am reusit sa intru pe site vreo 2 zile , in aceiasi perioada , nu cunosc exact motivul , dar pana sa renunt la RDS in favoarea Romtelecom , va mai curge multa apa pe Somes....

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Vezi setarile DNS ..... la orangeMichael scrie:acum cateva zile nu am putut accesa nici eu site-ul vreo 2-3 zile, nu mai stiu exact cand...sunt tot pe rds.
off topic:
-
- veteran