Radio Dunarea - schimb rapid de informatii

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

AxA
utilizator constant
utilizator constant

Radio Dunarea - schimb rapid de informatii

Mesaj de AxA » 14 Mar 2008, 11:27

Salutari!

Cred ca ar fi bun un topic in care cei care mai mergem la Dunare sa ne informam reciproc despre starea fluviului, la cald. Informatii generale de actualitate,care pot face diferenta intre o partida reusita si fiasco total.

De exemplu duminica trecuta in zona Giurgiu apa era in crestere dar inca limpede, se putea pescui. Stiu ca a urmat apoi crestere toata saptamana ( + 1,5 m total), dar s-a tulburat rau sau se poate incerca? Vin ragalii si copaci la vale? Ma intereseaza in amonte de Giurgiu, cine a fost la marea garla de curand, va rog info.

Multumesc!!!!

AxA
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AxA » 18 Mar 2008, 09:02

Mda, nimeni nu mai merge la Dunare :roll:

Am fost eu alaltaieri, pe langa Zimnicea. Apa crescuta mult, usor tulbure dar ok pentru pescuit, asta dupa opinia mea, ca daca il intrebam pe dl. cu branhii, nu :lol: Am prins o zi frumoasa de plaja, adica "iar canci" . Scor general: Gazde : 1 , Oaspeti : 0 ( adica eu ) .

Am avut doar o intalnire cu un avat frumusel , a dat anemic in vobler dar nu a finalizat.... ori s-a razgandit in ultima clipa ( m-a vazut pe mine sau firul), ori doar avea chef de smardoiala cand a vazut intrusul. Mi-a aratat coada si a plecat inapoi ... Dupa care am lasat si frumusete de vobler intr-un copac scufundat, deci -1 :?

PS: Acum apa e in scadere usoara, asteptam cote mai prietenoase.

horia flucus
veteran
veteran

Cotele la Tulcea...

Mesaj de horia flucus » 19 Mar 2008, 01:01

Am plecat azi din Tulcea si am vazut apa destul de bine ca ..deh, ma cam manca palma...De obicei cand plec prin tara am sculele la mine.Apa era destul de murdara .Nu cred ca era de pescuit .
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!

AxA
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AxA » 24 Mar 2008, 16:33

Ieri la Giurgiu, Dunarea crescuta si mai mult, destul de tulbure, vin ragalii la vale... am stat juma' de zi pe apa, am dat dupa salau si avat si nu am vazut nici o coada de peste. Asa e peste tot sau am intrat eu intr-o serie ginionista ? :cry:

AxA
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AxA » 01 Apr 2008, 08:12

Ceva noutati ? planificasem o iesire w-e asta, dar la cum se prezinta vremea si cotele Dunarii cred ca o amanam o saptamana...

Din zona Calarasi-Oltenita are cineva informatii proaspete? Ca de giurgiu m-am saturat, prea am iesit numai la admirat peisaje ... :roll:

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 10 Apr 2008, 16:45

merge dunarea ? a luat cineva ceva saptamana trecuta sau saptamana asta?mar interesa specii si eventual cantitati nu locuri.
mai mult daca locuieste cineva pe la dunare poate ne mai informeaza si pe noi(astia aflati la 3-4 sute de kilometrii distanta) cu privire la culoarea apei ,mai ales de la deschidere incolo, sa nu batem drumul degeaba pana acolo ca e stramtorat bugetul :cry: .
personal m-ar interesa zona Bechet sau amonte.
nu de alta dar mai degraba vin dupa somn decat dupa salau daca e tulbure si invers.
respecte

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 11 Apr 2008, 16:47

11. 04.2008 pe ara era apa mare si tulbure.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 12 Iun 2008, 15:00

are cineva ceva notati de pe la dunare ? starea apei(culoare fluctuatii)si eventual ce specii se mai prind? :roll:
va rog postati fara jena tot planuiesc o excursie si sper sa-mi iasa schema saptamana viitoare .
respecte

AxA
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AxA » 12 Iun 2008, 20:03

Sorry ca nu am ajuns sa scriu mai devreme...

2-4 iunie, apa inca mare dar destul de limpede ( normala) , am batut dunarea in lung si in lat 3 zile, si din barca si de pe mal, si la spin si la stationar... intre Malu si Zimnicea, am incercat multe locuri promitatoare. NICI O MUSCATURA ! :oops: Asa leapsa nu mi-am mai luat de mult timp :lol:

Aveti idee daca misca ceva in jos pe la Calarasi ?

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 12 Iun 2008, 21:42

din 29mai pana in 3iunie am prins 14 strapi, un avat si 6 scrumbii, zona PF2 +/- 50km.

Scrie răspuns