le pun si pe alea no problem, trebuie sa fac recensamantul si le pungrecu scrie:pozele cu arsenalu unde is ???
Pt maestrii in jerkbainting de la Sacalaia
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
ce rau e sibianul
s-a indarjit sanjele-n el sa-i faca pe maharajahii jerkbaiturilor si foanfelor, tocmai la stiuci.
cu toate astea asa paria pe Tavi, am auzit ca are coliba pe Avrig si cand mere "la o bere" cu bajetii el de fapt se antreneaza intensiv, in asteptarea zilei Z.

cu toate astea asa paria pe Tavi, am auzit ca are coliba pe Avrig si cand mere "la o bere" cu bajetii el de fapt se antreneaza intensiv, in asteptarea zilei Z.

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Sper ca provocarea este valabila si la lumina zilei, astfel incat acest concurs al "challengerilor" impotriva "veteranilor" sa si devina realitate. Mai exact "veterani" vs "challengeri", caci veteranii au deschis subiectul.
Doar nu a fost doar o provocare lansata sub imperiul curajului dat de un pahar de butura in plus, nu ?
La urma urmei, la bautura rosteste omul marile adevaruri. Si la bautura spune omul ce gandeste, pe sleau, fara ocolisuri....
Doar nu a fost doar o provocare lansata sub imperiul curajului dat de un pahar de butura in plus, nu ?

La urma urmei, la bautura rosteste omul marile adevaruri. Si la bautura spune omul ce gandeste, pe sleau, fara ocolisuri....

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
- kuin tauti
- veteran
of ! nu mai scap de voi nicaieri...adi777 scrie:Stai linistit Adeline ca vine imediat Dumitru si rezolva problema

va era dor de mine ?
ba tata ... daca-i tavaleala seriosa... caci cu voi una dooo tot la concurs se´ajunje...

probabil Dragos74 se bga de data asta caci nu mai scrie´n regulame ca tre musai sa lanseze cu vintu din spate...

nu are legatura, provocarea ramanerazvan m. scrie:Sper ca provocarea este valabila si la lumina zilei, astfel incat acest concurs al "challengerilor" impotriva "veteranilor" sa si devina realitate. Mai exact "veterani" vs "challengeri", caci veteranii au deschis subiectul.
TEAM ATOM
Lucrurile incep sa aibe o aroma placuta 
Eu accept provocarea si sunt convins ca Tristian se baga si el,daca nu am rezerva
Sacalaia are niste avantaje si dezavantaje :
Avantaje : este stiuca, sunt barci de 2 persoane, putem face un concurs amical frumos acolo si mai mult, putem organiza un cadru privat.
Dezavantaje : noi cunoastem locul si nu mi se pare corect, trebuie prins un moment bun de pescuit - inca e prea cald si multa iarba
Personal as prefera o locatie neutra, cum ar fi Cehul Silvaniei (apa mica-multa iarba) sau orice alta locatie, preferabil unde sa nu las 100 de jerk-uri in apa din pricina orgoliului competitional.
Daca va convine Sacalaia, pot organiza o chestie super faina, cu cazare/mancare, etc.
Putem face pe un weekend , 2 zile de pescuit, cu sustinatori,aplaudaci si tot ce vrei

Eu accept provocarea si sunt convins ca Tristian se baga si el,daca nu am rezerva

Sacalaia are niste avantaje si dezavantaje :
Avantaje : este stiuca, sunt barci de 2 persoane, putem face un concurs amical frumos acolo si mai mult, putem organiza un cadru privat.
Dezavantaje : noi cunoastem locul si nu mi se pare corect, trebuie prins un moment bun de pescuit - inca e prea cald si multa iarba
Personal as prefera o locatie neutra, cum ar fi Cehul Silvaniei (apa mica-multa iarba) sau orice alta locatie, preferabil unde sa nu las 100 de jerk-uri in apa din pricina orgoliului competitional.
Daca va convine Sacalaia, pot organiza o chestie super faina, cu cazare/mancare, etc.
Putem face pe un weekend , 2 zile de pescuit, cu sustinatori,aplaudaci si tot ce vrei

- storm fish
- veteran
- kuin tauti
- veteran
- kuin tauti
- veteran
jupan leba, tu esti invitat special si onorific in echipa de fly, experienta ta la umede va face diferenta
io nu ma bag la concurs, prefer sa fac pe detinatorul de beri or samfin
sustin varianta Avrig doar asa ca mi-e aproape sa dau o fuga si sa beau o bere cu baietii
io nu ma bag la concurs, prefer sa fac pe detinatorul de beri or samfin
sustin varianta Avrig doar asa ca mi-e aproape sa dau o fuga si sa beau o bere cu baietii
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13