nu ii rau ce zici tu, cine pierde plateste "da o bere"Tavi scrie:ai ma fi serios... te credeam mai experimentat pe domeniu asta...adi777 scrie:propunere rejectata, folosesti bere la singularTavi scrie:Va propun un baraj de pe Olt...mai neutru de asa nu se poate.
Daca oricare dintre tabere reuseste sa ia cu bidiganiile alea una bucata stiuca mai mare ca bidigania, io, in calitate de sponsor oficial dau cu toata placerea o bere.
cine bea O bere??
deci o bere e un concept, o idee abstracta, o metafora... asa se spune, ies la o bere cu baietii... nu crede nimeni ca e doar o bere dar e o minicuna frumoasa acceptata tacit de cunoscatori![]()
as largi propunerea: echipa lu Shoco vs. echipa lui Adi777 vs. o echipa ad-hoc cu naluci traditionale de stiuca: linguri, boblere, shaduri ...
sa rupem odata pisica
bagam si o echipa de fly?
e?
Pt maestrii in jerkbainting de la Sacalaia
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
TEAM ATOM
M-am simtit vizat si eu de postarile de la inceputul topicului oricum dar dupa show-ul pe care la-i facut cu kuintautti eu am lasat-o balta si sunt mai rezervat, ca asa imi place mie. Deocamdata atmosfera s-a relaxat bine pe-aici asa ca mai scriu si eu ceva. Deocamdata ma abtin de la comentarii despre naluci, tehnici, pasiuni si locuri de pescuit desi dupa capturile pe care le-am avut anul trecut de la Sacalaia nu am cum sa nu fiu un mare sustinator al nalucilor mari si foarte mari, cu atat mai mult cu cat daca nu dadeam ca innecatu toata ziua cu ele este foarte posibil sa nu fi prins nimic, asta nefiind totusi o garantie sau vreo axioma, doar o parere personala ca au facut diferenta, mai ales observand ce s-a mai intamplat in zilele alea pe lac. Nici anul asta nu s-au comportat rusinos.
Trecand totusi peste asta
am sa spun ca daca e vorba de pescuit si bere sunt pentru si accept si ca pe o provocare. Macar sa ne cunoastem sa stiu si eu cu cine se injura Soco.
...ca pe Soco-l stiu da-l in soarele lui.
Trebuie insa stabilite repede detaliile si vazut care sunt conditiile, taxe, barci, locatii... stiti voi... si sa vad daca sunt disponibil. In principiu in weekend si dupa 25.11.2009.
Multumesc!
Trecand totusi peste asta

Trebuie insa stabilite repede detaliile si vazut care sunt conditiile, taxe, barci, locatii... stiti voi... si sa vad daca sunt disponibil. In principiu in weekend si dupa 25.11.2009.
Multumesc!
Pai asta zic si eu, sa nu ne tot injuram aici, facem mai bine schimb de experienta, asa se fac prieteniile, daca la pescuit pierd la baut de bere nu mai aveti nici o sansa, acolo sunt tare de totTristian scrie:M-am simtit vizat si eu de postarile de la inceputul topicului oricum dar dupa show-ul pe care la-i facut cu kuintautti eu am lasat-o balta si sunt mai rezervat, ca asa imi place mie. Deocamdata atmosfera s-a relaxat bine pe-aici asa ca mai scriu si eu ceva. Deocamdata ma abtin de la comentarii despre naluci, tehnici, pasiuni si locuri de pescuit desi dupa capturile pe care le-am avut anul trecut de la Sacalaia nu am cum sa nu fiu un mare sustinator al nalucilor mari si foarte mari, cu atat mai mult cu cat daca nu dadeam ca innecatu toata ziua cu ele este foarte posibil sa nu fi prins nimic, asta nefiind totusi o garantie sau vreo axioma, doar o parere personala ca au facut diferenta, mai ales observand ce s-a mai intamplat in zilele alea pe lac. Nici anul asta nu s-au comportat rusinos.
Trecand totusi peste astaam sa spun ca daca e vorba de pescuit si bere sunt pentru si accept si ca pe o provocare. Macar sa ne cunoastem sa stiu si eu cu cine se injura Soco.
![]()
![]()
...ca pe Soco-l stiu da-l in soarele lui.
Multumesc!

TEAM ATOM
daca mergeti pe varianta de locatie propusa de mine, baraj pe Olt e cam asa:Tristian scrie:
Multumesc!
e suficient permisul ANPA (anul asta)
barci - aduce fiecare.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13