prezentare
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
mai fama odata "domnule" si sa vezi u sfaturi de incepi sa prinzi bolovani nu peste
te rog frumos hai sa o tinem la "per tu"...parca ma simt si eu mai printre tinerici...nu mosngei de 40 de ani
glumeam mah...nu saritzi acum in cap[/quote]
aaaaa.....Domnule! ...
daca peste nu mai prind, hai ajuta ma sa scot macar cate un bolovan, macar un pic de adrenalina! Domnule tinerel!
hmmm....oare am glumit?!
Apropoo de clean, oare sta intr o sapatura naturala (reglare curs mures, sapase in dig si au pavat astia cu excavatoarele niste intrari cu bolovanoci, de au iesit doua golfuletze fainutze acolo, apa de vreo 3 sau 4 m. ) S or retrage la adancime, sau ma ostenesc de pomana, mai ales ca e si curent p acolo? Am nimerit un salau,la vobler, c jigurile nu se scufunda in curentul ala in toate partile. Iar de imi spui ca nu e bun locul.... mare domn vei ramane!
p.s. tinerele, precizeaza unde se termina povetile pentru bolovani si incepi alea cu care nu prind nimic!

glumeam mah...nu saritzi acum in cap[/quote]

daca peste nu mai prind, hai ajuta ma sa scot macar cate un bolovan, macar un pic de adrenalina! Domnule tinerel!
hmmm....oare am glumit?!
Apropoo de clean, oare sta intr o sapatura naturala (reglare curs mures, sapase in dig si au pavat astia cu excavatoarele niste intrari cu bolovanoci, de au iesit doua golfuletze fainutze acolo, apa de vreo 3 sau 4 m. ) S or retrage la adancime, sau ma ostenesc de pomana, mai ales ca e si curent p acolo? Am nimerit un salau,la vobler, c jigurile nu se scufunda in curentul ala in toate partile. Iar de imi spui ca nu e bun locul.... mare domn vei ramane!
p.s. tinerele, precizeaza unde se termina povetile pentru bolovani si incepi alea cu care nu prind nimic!

uite cum sta treaba....gropane cu bolovani si curent= shalau....cleanu poate sta si el dar cum este un peste mai puturos in sezonu acesta cauta gropane su curent lin si malul abrupt...
si inca o regula importanta la spininng...mereu vei gasi pestele acolo unde te vei astepta mai putin
mereu face opusul la cea ce credem noi k ar face
lamurit???? eu zic sa incerci dar ai grija la bolovani aia....poti ramane fara voblere...si nu cred k iti place cand pierzi vreun vobler 
si inca o regula importanta la spininng...mereu vei gasi pestele acolo unde te vei astepta mai putin

[quote="HellRAISER"]uite cum sta treaba....gropane cu bolovani si curent= shalau....cleanu poate sta si el dar cum este un peste mai puturos in sezonu acesta cauta gropane su curent lin si malul abrupt...
mereu face opusul la cea ce credem noi k ar face
lamurit???? eu zic sa incerci dar ai grija la bolovani aia....poti ramane fara voblere...si nu cred k iti place cand pierzi vreun vobler
[/quote]
Lamurit! Caut pestele acolo unde...nu crezi tu ca ar fi!
Sa traiesti si numai bine!

Lamurit! Caut pestele acolo unde...nu crezi tu ca ar fi!

Sa traiesti si numai bine!