prezentare

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 14 Noi 2007, 12:45

hai Domnul hades tu nu ai 40 de ani esti asa mai inaintea mea....cu doar catziva ani

hades
veteran
veteran

Mesaj de hades » 14 Noi 2007, 13:47

HellRAISER scrie:hai Domnul hades tu nu ai 40 de ani esti asa mai inaintea mea....cu doar catziva ani
Pai asa o fi... :shock: :twisted: :wink:
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

gpdorin
junior
junior

Mesaj de gpdorin » 14 Noi 2007, 16:52

mai fama odata "domnule" si sa vezi u sfaturi de incepi sa prinzi bolovani nu peste :lol: te rog frumos hai sa o tinem la "per tu"...parca ma simt si eu mai printre tinerici...nu mosngei de 40 de ani :D :wink:
glumeam mah...nu saritzi acum in cap[/quote]

:lol: aaaaa.....Domnule! ...

daca peste nu mai prind, hai ajuta ma sa scot macar cate un bolovan, macar un pic de adrenalina! Domnule tinerel!

hmmm....oare am glumit?!

Apropoo de clean, oare sta intr o sapatura naturala (reglare curs mures, sapase in dig si au pavat astia cu excavatoarele niste intrari cu bolovanoci, de au iesit doua golfuletze fainutze acolo, apa de vreo 3 sau 4 m. ) S or retrage la adancime, sau ma ostenesc de pomana, mai ales ca e si curent p acolo? Am nimerit un salau,la vobler, c jigurile nu se scufunda in curentul ala in toate partile. Iar de imi spui ca nu e bun locul.... mare domn vei ramane!

p.s. tinerele, precizeaza unde se termina povetile pentru bolovani si incepi alea cu care nu prind nimic! :)

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 15 Noi 2007, 00:09

uite cum sta treaba....gropane cu bolovani si curent= shalau....cleanu poate sta si el dar cum este un peste mai puturos in sezonu acesta cauta gropane su curent lin si malul abrupt...

si inca o regula importanta la spininng...mereu vei gasi pestele acolo unde te vei astepta mai putin :wink: mereu face opusul la cea ce credem noi k ar face :wink: lamurit???? eu zic sa incerci dar ai grija la bolovani aia....poti ramane fara voblere...si nu cred k iti place cand pierzi vreun vobler :roll:

gpdorin
junior
junior

Mesaj de gpdorin » 15 Noi 2007, 14:33

[quote="HellRAISER"]uite cum sta treaba....gropane cu bolovani si curent= shalau....cleanu poate sta si el dar cum este un peste mai puturos in sezonu acesta cauta gropane su curent lin si malul abrupt...

si inca o regula importanta la spininng...mereu vei gasi pestele acolo unde te vei astepta mai putin :wink: mereu face opusul la cea ce credem noi k ar face :wink: lamurit???? eu zic sa incerci dar ai grija la bolovani aia....poti ramane fara voblere...si nu cred k iti place cand pierzi vreun vobler :roll:[/quote]

Lamurit! Caut pestele acolo unde...nu crezi tu ca ar fi! :)
Sa traiesti si numai bine!

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 16 Noi 2007, 00:04

in caz k nu sti obiceiul pe ici...asteptam ceva poze .... rezultate...locuri....

Scrie răspuns