prezentare

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

gpdorin
junior
junior

Mesaj de gpdorin » 12 Noi 2007, 10:27

"....maluri abrupte...si cu apa adanca....si coboara( doa la dimensiuni) calibru voblerului...."

Nu am prea inteles chestia cu coborarea (doar la dimensiuni) calibrul voblerului.
Cat despre batz...ma las sa ma tina el... doamne da sa ma traga unu in apa!

hades
veteran
veteran

Mesaj de hades » 12 Noi 2007, 10:31

HellRAISER scrie:welcome gpdorin....da bun venit pe balta virtuala...un lucru pot sa iti zic de la capu locului(de i zic la om mai pe ardeleneste :lol: ...) sa nu crezi k spininng-ul este mort iarna....spre ciuda craparilor 8) cauta maluri abrupte...si cu apa adanca....si coboara( doa la dimensiuni) calibru voblerului...si sa te ti bine de batz... :twisted: ...in rest citire placuta....acum tot c mai ramane sa ti se mai intample...sa faci cu nervi din cauza ca te vei apuca si u de lure building.. :twisted: sa vezi atunci nervi si ore petrecute la calculator :wink:
Stii tu mah Badie...., stii tu.... :twisted: :twisted:
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

hades
veteran
veteran

Mesaj de hades » 12 Noi 2007, 10:34

gpdorin scrie:"....maluri abrupte...si cu apa adanca....si coboara( doa la dimensiuni) calibru voblerului...."

Nu am prea inteles chestia cu coborarea (doar la dimensiuni) calibrul voblerului.
Cat despre batz...ma las sa ma tina el... doamne da sa ma traga unu in apa!
Adica voblere mai mici...
O sa te obisnuiesti tu cu stilul asta artistic al lui Hell..., deh firi boeme artistii astia... :wink:
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

gpdorin
junior
junior

Mesaj de gpdorin » 12 Noi 2007, 12:11

apai, voblere mai mari de 9 cm nu am. Ca unul de 3cm, cat de sinking o fi, nu il cred sa coboare pana la 4 sau 5 m. Nici salmo ala butcher sau bullhead, ala cu capu rosu si in rest galben, ce zice ca se duce pana pe la 6m, acolo tot nu a dat cu botul in piatra, desi era curent. Cred ca le cam exagereaza meseriasii de la solmo nitzel.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 12 Noi 2007, 12:13

intinde si tu firu cand astepti sa cada tuistaru, si cu cat esti mai aproape de nivelul apei cu atat mai bine, podu ala de pontoane nu te prea ajuta, totusi 30 gr trebe sal simti

gpdorin
junior
junior

Mesaj de gpdorin » 12 Noi 2007, 14:10

mda,la 3 m de mal, simt. Da, daca barca nu e... nici simtire nu o fi mai departe.
Vin de la un magazin de pescuit.
Cer si eu un textil cat mai subtire, si nenea imi ofera un berkley de 0.06 20lb parca. Si numa fire de 50, 60lb.
Exasperare la magazinele de pescuit.
In toate de pe aici, una doua cand cer un fir, imi arata, si apoi: Rezista atatea kilograme, spun foarte entuzasmate. De parca mulinete nu exista, bete nu exista. Si...iar fac cu nervii. Cred ca tre sa comand de pe aici eu berkley smouke de 4 sau 6 lb.
Da mi am mai tras 3 voblere....

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 12 Noi 2007, 20:22

ee uite k tia explicat hades cum sta treaba la "calibru".... :wink:
mai multe despre shalau...nusthu....daca vrei despre clean...bring it on :twisted: ...stiuca...vb cu pikeman...vei vedea k fiecare stie cate ceva...acum nu zic si eu k alti ...citeste pe forum.....daca ai intrebari...baga mare...sa vezi c sar baietzi care mai de care cu diverse sfaturi si tehnici . Tot c mai ramane de facut este lsa le amesteci pe toate...si sa iti faci stilul tau specific zonei tale :wink:

gpdorin
junior
junior

Mesaj de gpdorin » 13 Noi 2007, 08:19

[quote="HellRAISER"]ee uite k tia explicat hades cum sta treaba la "calibru".... :wink:
mai multe despre shalau...nusthu....daca vrei despre clean...bring it on :twisted: ...stiuca...vb cu pikeman...vei vedea k fiecare stie cate ceva...acum nu zic si eu k alti ...citeste pe forum.....daca ai intrebari...baga mare...sa vezi c sar baietzi care mai de care cu diverse sfaturi si tehnici . Tot c mai ramane de facut este lsa le amesteci pe toate...si sa iti faci stilul tau specific zonei tale :wink:[/quote]

multam domnule!

E un fel de talmes balmes in capul meu.
Prin vara toamna m au vizitat niste cleni, majoritatea mititei, doar doi un pic peste 500gr. O surpriza faina am avut cand a venit un somn, la o aglia de 2, iar cu firul meu de 0.16, tare fain o fost.
Citesc pe aici zi de zi, si tot mai greu e. Cred ca va mai dura mult pana ma pot hotara ce si cum.
Am inteles ca si acuma, si tot timpul, cleanul nu sta locului.
Nu prea mai am ce intreba, e scris pe aici cam totul. Oricum, mai am mult de citit.
Da de vreo luna, nici un dril, cu o mica exceptie de vreo juma de minut...
No...cam atat, ma apuc de lucru, adica de studiu.
Numa bine la voi!

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 14 Noi 2007, 00:31

gpdorin scrie:
HellRAISER scrie:ee uite k tia explicat hades cum sta treaba la "calibru".... :wink:
mai multe despre shalau...nusthu....daca vrei despre clean...bring it on :twisted: ...stiuca...vb cu pikeman...vei vedea k fiecare stie cate ceva...acum nu zic si eu k alti ...citeste pe forum.....daca ai intrebari...baga mare...sa vezi c sar baietzi care mai de care cu diverse sfaturi si tehnici . Tot c mai ramane de facut este lsa le amesteci pe toate...si sa iti faci stilul tau specific zonei tale :wink:
multam domnule!
E un fel de talmes balmes in capul meu.
Prin vara toamna m au vizitat niste cleni, majoritatea mititei, doar doi un pic peste 500gr. O surpriza faina am avut cand a venit un somn, la o aglia de 2, iar cu firul meu de 0.16, tare fain o fost.
Citesc pe aici zi de zi, si tot mai greu e. Cred ca va mai dura mult pana ma pot hotara ce si cum.
Am inteles ca si acuma, si tot timpul, cleanul nu sta locului.
Nu prea mai am ce intreba, e scris pe aici cam totul. Oricum, mai am mult de citit.
Da de vreo luna, nici un dril, cu o mica exceptie de vreo juma de minut...
No...cam atat, ma apuc de lucru, adica de studiu.
Numa bine la voi!
te rog eu...fara de astea...la varsta mea pe care o am...ma cam bagi in pamant...am si eu 22 de ani si ui la el..."domnule" :shock:

mai fama odata "domnule" si sa vezi u sfaturi de incepi sa prinzi bolovani nu peste :lol: te rog frumos hai sa o tinem la "per tu"...parca ma simt si eu mai printre tinerici...nu mosngei de 40 de ani :D :wink:
glumeam mah...nu saritzi acum in cap

hades
veteran
veteran

Mesaj de hades » 14 Noi 2007, 09:15

HellRAISER scrie: te rog eu...fara de astea...la varsta mea pe care o am...ma cam bagi in pamant...am si eu 22 de ani si ui la el..."domnule" :shock:

mai fama odata "domnule" si sa vezi u sfaturi de incepi sa prinzi bolovani nu peste :lol: te rog frumos hai sa o tinem la "per tu"...parca ma simt si eu mai printre tinerici...nu mosngei de 40 de ani :D :wink:
glumeam mah...nu saritzi acum in cap
Ce se intampla Domnule Hell :twisted: :twisted: renunti la distinctie???
Deci Stimate Domn Badie, eu te voi respecta mereu, pt sfaturile pe care mi le-ai dat.
Pentru mine esti un Domn.
Multumesc!!

P.S te astept pe mess sa ne vorbim la "per tu"
:wink:

Scrie răspuns