populari esuate!!!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Cracus
utilizator constant
utilizator constant

populari esuate!!!

Mesaj de Cracus » 22 Apr 2009, 10:28

s-a incercat popularea barajului gura golambului din caras-severin cu peste(avat cred ca era) dar "meseriasii" au reusit sa-l omoare in proportie de 90% ca cica erau grabiti.cauza a fost diferenta mare de temp dintre apa din cisterna si cea din lac care eeste unul de munte!!!stie cineva cine a populat acolo???

Jorjel
junior
junior

Mesaj de Jorjel » 22 Apr 2009, 11:18

Unde este acest baraj si cam ce peste are?

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 22 Apr 2009, 11:44

n-am mai auzit de populari cu avati. chiar se ocupa vreo ferma de reproducerea lor.

pastravarul 77
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pastravarul 77 » 22 Apr 2009, 11:46

Cracus;
Nu stiu cine a populat stiu ca Filiala Caras a populat anul asta dar cu Caras ca doar asta il iau gratis de la Dunare de la oamenii lor . Si au populat Lacul mare de la Dognecea ; Barajul Secu ; Lacul Medres ala din Bocsa si cam atat stiu eu.

Jorjel ;
Barajul e din Resita mergi spre Anina-Bozovici .
Peste Pastrav ;Clean;Biban; Caras si ceva maruntai........

adiko_im
junior
junior

Mesaj de adiko_im » 22 Apr 2009, 12:11

la noi in tara nu se face reprod. la avat in nicio unitate ( poate doar la nivel experimental, dar nu pt populari sau comercializare) dar in ungaria stiu sigur ca se face , undeva la vreo 20 km de budapesta.
poate....cine stie, o fi adus de acolo, dar.....totusi, avat in lac de munte???

_Sanya
veteran
veteran

Mesaj de _Sanya » 22 Apr 2009, 12:13

chiar ! daca stie cineva vre-o ferma care reproduce avat, sa dea in public !!!!!

in ungaria ferma de avat este si mai aproape de granita !

Cracus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Cracus » 22 Apr 2009, 12:37

pastravarul 77 scrie:Cracus;
Nu stiu cine a populat stiu ca Filiala Caras a populat anul asta dar cu Caras ca doar asta il iau gratis de la Dunare de la oamenii lor . Si au populat Lacul mare de la Dognecea ; Barajul Secu ; Lacul Medres ala din Bocsa si cam atat stiu eu.

Jorjel ;
Barajul e din Resita mergi spre Anina-Bozovici .
Peste Pastrav ;Clean;Biban; Caras si ceva maruntai........
de cele mentionate mai sus stiam deja.oamenii de pe acolo sunt f nemultumiti desi ca ei sunt mai mult braconieri care mai ales vara merg pe minisul superior cu furculita si lampa si cei care mai dau cu batul din cand in cand nu au permis oricum.nu stiu cand o sa faca cineva ordine si acolo ca se pescuieste mai mult comercial decat sportiv!!!

pastravarul 77
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pastravarul 77 » 22 Apr 2009, 13:18

In lac sa m-ai prins peste in primavara asta sa luat un Fantanel frumos la 1kg nu l-am vazut dar mi-a zis cineva ca a prins un pastrav cu puncte galbene si terminatile de la aripi albe. De unde o fi ajuns ala acolo nu stiu.

Cracus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Cracus » 22 Apr 2009, 13:27

pastravarul 77 scrie:In lac sa m-ai prins peste in primavara asta sa luat un Fantanel frumos la 1kg nu l-am vazut dar mi-a zis cineva ca a prins un pastrav cu puncte galbene si terminatile de la aripi albe. De unde o fi ajuns ala acolo nu stiu.
sunt surprins!!!
anul trecut a luat cineva un pastrav indigen de 1 kg la vobler acolo.
acolo numia primavara ai sanse sa prinzi un pastrav.
tin sa-ti spun ca minisul inferior este tot rezervatie si nu mai ai voie sa [escuiesti pe el.

in lac mai e caras mare si clean.odat era si stiuca dar s-a dus odata cu golirea barajului acu cativa ani.
clean mare mai e f putin si ala este luat numai la furculita(braconaj )pe raul ce intra in baraj.am vazut si vativa pastraviori pe rau dar cine stie cat or mai fi pe acolo pt ca nimeni nu face controale.

pastravarul 77
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pastravarul 77 » 22 Apr 2009, 13:42

Am vorbit cu cineva care a fost anul trecut cu cortul in sus pe rau si a luat pastrav la musca foarte bine.

Scrie răspuns