populari esuate!!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
populari esuate!!!
s-a incercat popularea barajului gura golambului din caras-severin cu peste(avat cred ca era) dar "meseriasii" au reusit sa-l omoare in proportie de 90% ca cica erau grabiti.cauza a fost diferenta mare de temp dintre apa din cisterna si cea din lac care eeste unul de munte!!!stie cineva cine a populat acolo???
- pastravarul 77
- utilizator constant
Cracus;
Nu stiu cine a populat stiu ca Filiala Caras a populat anul asta dar cu Caras ca doar asta il iau gratis de la Dunare de la oamenii lor . Si au populat Lacul mare de la Dognecea ; Barajul Secu ; Lacul Medres ala din Bocsa si cam atat stiu eu.
Jorjel ;
Barajul e din Resita mergi spre Anina-Bozovici .
Peste Pastrav ;Clean;Biban; Caras si ceva maruntai........
Nu stiu cine a populat stiu ca Filiala Caras a populat anul asta dar cu Caras ca doar asta il iau gratis de la Dunare de la oamenii lor . Si au populat Lacul mare de la Dognecea ; Barajul Secu ; Lacul Medres ala din Bocsa si cam atat stiu eu.
Jorjel ;
-
- utilizator constant
de cele mentionate mai sus stiam deja.oamenii de pe acolo sunt f nemultumiti desi ca ei sunt mai mult braconieri care mai ales vara merg pe minisul superior cu furculita si lampa si cei care mai dau cu batul din cand in cand nu au permis oricum.nu stiu cand o sa faca cineva ordine si acolo ca se pescuieste mai mult comercial decat sportiv!!!pastravarul 77 scrie:Cracus;
Jorjel ;
- pastravarul 77
- utilizator constant
-
- utilizator constant
sunt surprins!!!pastravarul 77 scrie:In lac sa m-ai prins peste in primavara asta sa luat un Fantanel frumos la 1kg nu l-am vazut dar mi-a zis cineva ca a prins un pastrav cu puncte galbene si terminatile de la aripi albe. De unde o fi ajuns ala acolo nu stiu.
anul trecut a luat cineva un pastrav indigen de 1 kg la vobler acolo.
acolo numia primavara ai sanse sa prinzi un pastrav.
tin sa-ti spun ca minisul inferior este tot rezervatie si nu mai ai voie sa [escuiesti pe el.
in lac mai e caras mare si clean.odat era si stiuca dar s-a dus odata cu golirea barajului acu cativa ani.
clean mare mai e f putin si ala este luat numai la furculita(braconaj )pe raul ce intra in baraj.am vazut si vativa pastraviori pe rau dar cine stie cat or mai fi pe acolo pt ca nimeni nu face controale.
- pastravarul 77
- utilizator constant