PERMISE PESCUIT - 2016

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
cezar.ch
veteran
veteran
Mesaje: 524
Membru din: 19 Aug 2010, 12:06

Re: PERMISE PESCUIT - 2016

Mesaj de cezar.ch » 20 Apr 2016, 10:05

Mister Fisherman scrie:Daca n-a iesit dupa cum a vrut el , mitomanul a cerut in instanta "suspendarea" Ordinului 369/2016

http://portal.just.ro/57/SitePages/Dosa ... id_inst=57

:lol: :lol: :lol:
Trebuia să pună și el ceva pe masa fomiștilor pe care-i păstorește...nu uitați că pe 23 aprilie 2016 are loc Adunarea Generală (deja amânată o dată).

CIPS le-a dat mielu', MADR/ANPA le-a dat... cu aromă de lămâie, pescarii le umplu frigiderele cu de toate...le mai lipsea speranța. :D :D :D

Avatar utilizator
lazarini
veteran
veteran
Mesaje: 1106
Membru din: 18 Mar 2005, 00:50
Localitate: Arad

Re: PERMISE PESCUIT - 2016

Mesaj de lazarini » 20 Apr 2016, 12:32

lazarini scrie:Celebra strategie popesciana, inregistram o actiune tembela in instanta si pana la solutionarea ei irevocabila o prezentam ca fiind ca si castigata, totul devenind o simpla formalitate. Si dupa ce actiunea este respinsa revenim cu o alta la fel de tembela, si jocul se reia. Important e sa ai tot timpul ceva cu ce sa iesi pe piata, ceva cu ce sa mai ametesti tot mai putinii fraieri care mai pun botul la vrajelile federale.
Mister Fisherman scrie:Daca n-a iesit dupa cum a vrut el , mitomanul a cerut in instanta "suspendarea" Ordinului 369/2016
http://portal.just.ro/57/SitePages/Dosa ... id_inst=57
:lol: :lol: :lol:
Tot mai predictibil fanelul....

danone
veteran
veteran
Mesaje: 901
Membru din: 19 Mai 2006, 13:04
Localitate: Cluj si Belis

Re: PERMISE PESCUIT - 2016

Mesaj de danone » 28 Apr 2016, 09:56

cezar.ch scrie:De pe site-ul ANPA.ro

ANUNŢ

Având în vedere publicarea în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 252/05.04.2016 a Ordinului ministrului agriculturii şi dezvoltării rurale nr. 369 din 05.04.2016 privind condiţiile de practicare a pescuitului recreativ/sportiv, precum şi modelele permiselor de pescuit recreativ/sportiv tarifele, săptămânal, lunar, anual, de acces în zona de pescuit autorizată pentru serviciile de organizare a pescuitului şi derularea obligaţiilor stabilite nu se mai practică.

Practicarea pescuitului recreativ/sportiv în habitatele piscicole naturale, cu excepţia Rezervaţiei Biosferei “Delta Dunării”, în anul 2016, se face în baza permiselor emise de către Agenţia Naţională pentru Pescuit şi Acvacultură şi eliberate direct de acesta sau prin asociaţiile de pescari în scop recreativ/sportiv, persoane juridice nonprofit legal constituite.

Asociaţiile de pescari recreativ/sportiv vor primi premise pescuit de recreativ/sportiv în baza solicitărilor.

Începând cu anul 2017 activitatea de pescuit recreativ/sportiv se va realiza în baza unor contracte de utilizare a resursei acvatice vie în scop recreativ/sportiv, pe habitate piscicole clar delimitate şi în baza unor planuri de management a pescuitului în scop recreativ/sportiv prezentate de asociaţiile de pescari recreativ/sportiv elaborate de instituţiile specializate din domeniul pescuitului şi acvaculturii.

Contractele de utilizare a resursei acvatice vie în scop recreativ/sportiv se vor încheia numai după aprobarea de către ANPA a planurilor de management şi după ce se va stabili efortul de pescuit pe habitatele respective.

Asa cum am scris pe alt site, pentru federatia dlui Popescu asta inseamna:

GAME OVER.
1.Sa inteleg ca anul asta, inafara de taxa ANPA, nu mai platim alte taxe suplimentare de pescuit pe apele publice inclusiv cele "patronate" de RNP
2.Sa inteleg ca anul asta in continuare se vor primi alte permise de pescuit , care le vor inlocui pe cele plastifiate.

Scrie răspuns