Permise de pescuit

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 28 Dec 2010, 22:03

...e un sistem care te imbie la faradelegi... :?

bau.bau
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bau.bau » 29 Dec 2010, 01:00

Fario_nebunu scrie:Cred ca suntem singura tara UE unde nu poti cumpara permis de pescuit pe 2-3 ani inainte ci doar pe anul in curs intre aprilie si decembrie! Pe bune, e rasul curcilor....ma intreb daca si confratii vanatori trec prin aceleasi umilinte ca si noi sau la ei se elibereaza promt din iamuarie.

De acord intrutotul. Permisele pe termen mai lung de an ar scapa autoritatile de vesnicile batai de cap an de an.
elev pescar

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 29 Dec 2010, 07:40

bau.bau scrie:
Fario_nebunu scrie:Cred ca suntem singura tara UE unde nu poti cumpara permis de pescuit pe 2-3 ani inainte ci doar pe anul in curs intre aprilie si decembrie! Pe bune, e rasul curcilor....ma intreb daca si confratii vanatori trec prin aceleasi umilinte ca si noi sau la ei se elibereaza promt din iamuarie.

De acord intrutotul. Permisele pe termen mai lung de an ar scapa autoritatile de vesnicile batai de cap an de an.
Ce ar fi daca ar fi un "carnetel" si ar viza anual o stampila+ chitanta si gata e chiar asa de greu ? De ce trebuie atatea "prostii" si tragere de timp ?

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 29 Dec 2010, 09:08

kzoli scrie: Ce ar fi daca ar fi un "carnetel" si ar viza anual o stampila+ chitanta si gata e chiar asa de greu ? De ce trebuie atatea "prostii" si tragere de timp ?
pai.... nu trebe sa manance si gura celor care fac cartoanele alea ?
.......................
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 29 Dec 2010, 09:12

Nemernic scrie: pai.... nu trebe sa manance si gura celor care fac cartoanele alea ?
.......................
Sa faca cartoanele din timp !!!

Razvan V.
veteran
veteran

Mesaj de Razvan V. » 29 Dec 2010, 09:48

Tata in tinerete o avut un carnetel care se viza anual, mi se parea o treaba mai buna

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 29 Dec 2010, 09:52

Eu cred ca este de ajuns "chitanta"prin care ai platit ,fara carnetele,biletele alea,alea.Ai platit, poti pescui...cele bune

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 29 Dec 2010, 10:21

Razvan V. scrie:Tata in tinerete o avut un carnetel care se viza anual, mi se parea o treaba mai buna
Carnetelul AJVPS parca :wink: , unii mai au si acum .... era bun macar stiai dimensiunile pestilor si cateva legi ce poti si ce nu face/retine.

Din pacate majoritatea pescarilor nu cunosc decat carasul si stiuca, eventual somnul in rest ..... e peste.... nu tin cont de specie, dimensiuni minime nu de putine ori am vazut zeci de cleni in galeti ingramediti si avatei pusi la uscat pe mal :cry: .... strapi de cativa degeti prins la viermusi.... si lista e lunga....

Razvan V.
veteran
veteran

Mesaj de Razvan V. » 29 Dec 2010, 11:05

Era foarte bun carnetu ala dar cum ziceau mai sus baietii si din cartoane se fac bani... Cat despre dimensiuni de retinere... Unii ot ce prind duc acasa... Chestie tragica

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 29 Dec 2010, 11:19

Carnetelul AJVPS :lol:

Il mai am si eu! Peste vreo 40 de ani o sa il arat la nepoti: "Uite cat de civilizati eram pe vremea lu Ilici; bine, atunci aveam mai mult de 2 specii de pesti si tara noastra se numea Romania cu un singur R." :lol: Si inca nu era stat crestin in acte.

Scrie răspuns