Oare incepe sa se faca ceva?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Intrebarea e cum ii depistati pe braconieri? Ca doar nu scrie pe fruntea cuiva ca este braconier. Poate omul sa pescuiasca cu momeli adecvate legale, cu nr. de bete, etc legal dar sa nu aiba permisul ANPA. De unde stiti ca are sau nu are permis ca doar nu oricine are drept de control? Si atunci ce folos are telefonul verde?
- MARIUS POPA
- veteran
eu amapsalba scrie:112, pot confirma, este foarte eficient. Am apelat la el cand faceam un control pe Lancram. In 10 minute amatorii de pescuit in prohibitie si fara permise au fost urcati in duba si li s-a aplicat legea.
eu am incercat de cateva ori, dar nu am prins linia, si tot pentru sesizari pe balta la lancram, balta aia e balta nimanui, cand ma duc acolo, imi si fac o harta a locului unde mai pot da si eu cu lingurita!
asteptam modernizari....dar asta e alt subiect!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- MARIUS POPA
- veteran
multe lucruri se-ntampla la suprafata, acuma depinde de ochiul fhiecaruia, si de mirosul luidanone scrie:Intrebarea e cum ii depistati pe braconieri? Ca doar nu scrie pe fruntea cuiva ca este braconier. Poate omul sa pescuiasca cu momeli adecvate legale, cu nr. de bete, etc legal dar sa nu aiba permisul ANPA. De unde stiti ca are sau nu are permis ca doar nu oricine are drept de control? Si atunci ce folos are telefonul verde?

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.