Oare incepe sa se faca ceva?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 01 Iul 2009, 07:08

Intrebarea e cum ii depistati pe braconieri? Ca doar nu scrie pe fruntea cuiva ca este braconier. Poate omul sa pescuiasca cu momeli adecvate legale, cu nr. de bete, etc legal dar sa nu aiba permisul ANPA. De unde stiti ca are sau nu are permis ca doar nu oricine are drept de control? Si atunci ce folos are telefonul verde?

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 01 Iul 2009, 07:17

nu e vorba atat de pescarii cu 3-4 bete dar fara permis. nu astia fac dezastrul. e vorba in principal de plasari si electricieni. astia distrug la o iesire cat, poate, nu prinde unditarul fara permis intr-o vara intreaga.
The WORST day fishing is better than the BEST day working!

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 01 Iul 2009, 15:55

Sa va mai spun un secret :lol: Pe nebunia asta de criza nu risca nimeni sa nu raspunda la un apel serios! Pentru ca ...nu se stie de unde sare iepurele!Sau superiorul!Sau transferul!Sau... :lol: :lol: :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 01 Iul 2009, 17:49

apsalba scrie:112, pot confirma, este foarte eficient. Am apelat la el cand faceam un control pe Lancram. In 10 minute amatorii de pescuit in prohibitie si fara permise au fost urcati in duba si li s-a aplicat legea.
eu am

eu am incercat de cateva ori, dar nu am prins linia, si tot pentru sesizari pe balta la lancram, balta aia e balta nimanui, cand ma duc acolo, imi si fac o harta a locului unde mai pot da si eu cu lingurita!
asteptam modernizari....dar asta e alt subiect!
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 01 Iul 2009, 17:51

danone scrie:Intrebarea e cum ii depistati pe braconieri? Ca doar nu scrie pe fruntea cuiva ca este braconier. Poate omul sa pescuiasca cu momeli adecvate legale, cu nr. de bete, etc legal dar sa nu aiba permisul ANPA. De unde stiti ca are sau nu are permis ca doar nu oricine are drept de control? Si atunci ce folos are telefonul verde?
multe lucruri se-ntampla la suprafata, acuma depinde de ochiul fhiecaruia, si de mirosul lui :lol: 8)
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Scrie răspuns