Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
ovidiu
- veteran

-
Deoarece eram cu mintea in ceata, si nu stiam ce trebuie si ce nu trebuie, la barca de 2,7m si motor benzina, pun mana pe telefon, formez 021-224.25.09 Capitania Herastrau, si intreb de permisul de navigator.
La capatul firului un domn amabil m-a intrebat de puterea motorului si mi-a spus cu o voce ingereasca

cum ca pt motoarele sub 5 CP nu mai trebuie permis de navigator.
Este o veste buna.
Nu tu inmatriculare barca, motor, permise... incet - incet ne apropiem de UE!
Mai e putin si gata! Mergem dupa monstru...

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
BygDaddy
- senior

era de ceva timp hotararea asta,cred ca de vreo 2 luni stiam io de ea
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!
-
ovidiu
- veteran

-
eu nu stiam si ma stresam de permisul asta...sa fac parcari cu spatele printre pomi e ceva de invatat, mai ales cu motor

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
cristi.v
- senior

Nu rade Ovidiu!
Candva o sa iti doresti un motor mai mare si o sa ai nevoie de permis. Sau mergi cu barca unui prieten, sau..., sau...Asa ca mai bine mergi la Capitanie, il iei, ca nu e greu, si stai linistit o viata, decat sa dai din colt in colt cand vei avea nevoie de el.
Parerea mea...
-
cristi.v
- senior

Si parcarile nu sunt chiar simple, mai ales cu o ambarcatiune mai mare.
Sigur nu o sa iti convina sa iti troznesti barca de toate pontoanele sau de toti copacii, si atunci o sa regreti ca ti se parea usor.

-
SorinM13
- senior

cristi.v scrie:.Asa ca mai bine mergi la Capitanie, il iei, ca nu e greu, si stai linistit o viata
certificatul de conducator de ambarcatiune de agrement are valabilitate 5 ani.cel putin asa scrie pe al meu dobandit in 2006. dupa expirare alti bani,alta distractie...
-
ovidiu
- veteran

-
Cristi ai si tu dreptate, dar eu pe 1Iunie ma duc cu 2,5cp pe dunare si vreau sa fiu in regula.
Iar ceva imi spune ca pe masura ce posibilitatile financiare cresc, respectiv, barcile, caii putere.. pescarii incep sa descopere practic locuri mai indepartate.
De vreo 5 ani cochetez cu Dunarea si asta dintr-o barca ruseasca de 2 pers si 8kg greutate, o pluta; vedeam un pom scufundat ma duceam pana la el si prindeam peste.
Pentru mine este un progres barca noua de 2,7m cu chila gonflabila si motorelul asta. Plusul ala de distanta il voi transforma in peste... inca nu vreau sa merg 30-100km /zi.
-
meas
- veteran

Kingfischer scrie:cristi.v scrie:.Asa ca mai bine mergi la Capitanie, il iei, ca nu e greu, si stai linistit o viata
certificatul de conducator de ambarcatiune de agrement are valabilitate 5 ani.cel putin asa scrie pe al meu dobandit in 2006. dupa expirare alti bani,alta distractie...
Oricum pentru cine are deja,
atentie ca pana pe 31.12.2008 trebuie preschimbate in noile formate (tip permis de conducere auto).
La prelungirea valabilitatii e o formalitate si niste taxe modice.
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!