Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
razvi
- utilizator constant

-
Pescuit. Natura si pasiune. Departe de lumea dezlantuita.
-
XquiZZiT
- utilizator constant

-
Daca apa respectiva ar fi fost saturata cu CEANURI fi tu sigur STIMABILULE ca tot ce misca pe acolo era cu burta-n sus demult. Ai macar idee ce sunt "cianurile"?? Eu cred ca nu. Auzi, OXIZI CEANOTICI...asta de unde ai mai auzit-o?? Mama ei de chimie...
-
PescarNebun
- senior

-
XquiZZiT, nu fi rau, de unde stii tu ca intre timp nu s-au descoperit acesti noi compusi numiti "ceanuri"?

Sunt si eu curios cu arata gruparea "cean".
Oricum, pestele era infectat, clar dupa rana de la bot, cu ce, e mai greu de spus fara o analiza de laborator. Oricum, exista destule sanse ca cei care l-au consumat sa se aleaga cu mai mult decat o indigestie.

Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.
-
ULK
- veteran

Am vazut chestia asta la un caras tinut in acvariu, prins cu carligul...unde avea rana de la intepare, a inceput sa faca infectia(cancer?) ce draq o fi...exact ca si pestele asta...pana s-a "putrzeit" juma de cap si a dat ortu' popii. Asta intr-o apa curata de acvariu..fara "ceanuri"

Nu este exclus ca si crapul din filmulet sa fi fost agatat, ranit de braconieri si atacat ulterior de ceva microorgansime foatre invazive...gangrena ceva

-
mircioneolt
- veteran

era mai bine daca il omora si il ardea dar..............sa il manance sanatos