O noua specie de peste!!!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

razvi
utilizator constant
utilizator constant

:)

Mesaj de razvi » 05 Mar 2010, 21:25

Peste este asa, din cauza concentratiei mari de CEANURI si OXIZI CEANOTICI din apele respective. Interesant cum de in zona respectiva, inca mai activeaza pescari. Trebuie anuntata de urgenta GARDA DE MEDIU. Pacat de acele vietuitoare, fara sa aibe vreo vina, mor cu zile :( :( :(
Pescuit. Natura si pasiune. Departe de lumea dezlantuita.

XquiZZiT
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de XquiZZiT » 05 Mar 2010, 23:54

Daca apa respectiva ar fi fost saturata cu CEANURI fi tu sigur STIMABILULE ca tot ce misca pe acolo era cu burta-n sus demult. Ai macar idee ce sunt "cianurile"?? Eu cred ca nu. Auzi, OXIZI CEANOTICI...asta de unde ai mai auzit-o?? Mama ei de chimie...
Decat sa-ti fie rau, mai bine sa-ti fie bine!!!

My Videos , My Photos

PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 06 Mar 2010, 01:12

XquiZZiT, nu fi rau, de unde stii tu ca intre timp nu s-au descoperit acesti noi compusi numiti "ceanuri"? :lol: Sunt si eu curios cu arata gruparea "cean". :lol:

Oricum, pestele era infectat, clar dupa rana de la bot, cu ce, e mai greu de spus fara o analiza de laborator. Oricum, exista destule sanse ca cei care l-au consumat sa se aleaga cu mai mult decat o indigestie. :wink:
Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 06 Mar 2010, 16:28

Am vazut chestia asta la un caras tinut in acvariu, prins cu carligul...unde avea rana de la intepare, a inceput sa faca infectia(cancer?) ce draq o fi...exact ca si pestele asta...pana s-a "putrzeit" juma de cap si a dat ortu' popii. Asta intr-o apa curata de acvariu..fara "ceanuri" :)
Nu este exclus ca si crapul din filmulet sa fi fost agatat, ranit de braconieri si atacat ulterior de ceva microorgansime foatre invazive...gangrena ceva :?:

mircioneolt
veteran
veteran

Mesaj de mircioneolt » 06 Mar 2010, 16:33

era mai bine daca il omora si il ardea dar..............sa il manance sanatos :twisted:

Scrie răspuns