Nu dau de baut, dar PRIMESC cadouri :D

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

ovidiu
veteran
veteran

Nu dau de baut, dar PRIMESC cadouri :D

Mesaj de ovidiu » 14 Ian 2010, 07:56

vai de mine....
cum trece vremea... cum ne ducem la vale...
valeu...

azi dimineata aveam o senzatie nelamurita...cum ca s-a intamplat ceva pe planeta....incep sa ma ingrijorez: ce-o fi? ce-o fi?
ma dau jos din pat, nu ma duc la bucatarie, nu pun cafea...ma spal pe un ochi..dau drumul la teveu, si zic.. sa verific si un mail si deschid rapitori.ro, nah poate s-a mai intamplat ceva...

brusc am revelatia : pe 14-ianuarie-2005 si cu aproape 2001 mesaje in urma a luat fiinta userul "ovidiu".
5 years ago... 1826 de zile...

se cere aniversata treaba asta... cei care sunteti timizi si nu vreti sa dati cadoul sub adevarata identitate... sa stiti ca primesc si prin posta... :D

5 ani!

tre' sa-mi revin din soc. deci asta s-a intamplat pe planeta; trecura 5 ani

parca vad ca maine poimaine, ma trezesc cu o senzatie nelamurita ca s-a intamplat ceva pe planeta...si afara va fi 14-ianuarie-2015... :roll:

ma mai gandesc daca ma bucur sau nu :D
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 14 Ian 2010, 08:26

5 ani in care ai bagat in boale pafaristii cu salaii tai.

ce-mi doresc eu mie iti doresc si tie !

in 5 ani sper ca ai remarcat in ce hal a ajuns forumul.
topicuri in care pescarii se spurca , se musca.
deh,testosteronul .....
walleye

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 14 Ian 2010, 08:44

La multi ani Ovidiu si nu fi trist ca trece timpul, in fond si statutul de "veteran" e mai nobil decat cel de biban, nu? Ca la armata...in caz ca ai avut (ne)norocuul sa faci stagiuul militar. Chiar - care e cel mai veteran dintre colegii de pe acest site? Stie cineva?

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 14 Ian 2010, 08:54

Fario_nebunu scrie:La multi ani Ovidiu si nu fi trist ca trece timpul, in fond si statutul de "veteran" e mai nobil decat cel de biban, nu? Ca la armata...in caz ca ai avut (ne)norocuul sa faci stagiuul militar. Chiar - care e cel mai veteran dintre colegii de pe acest site? Stie cineva?
bleah..statutul de veteran... :(

am facut si armata...

eu nu sunt printre ai vechi, doar am fost in locul potrivit, sa ma inscriu aici , intr0o vreme in care multi descopeream , duolock-ul, leaderul, offsetul...etc... pe vremea aia era trafic de informatii...
nu sunt nostalgic, dupa anii petrecuti aici (rapitori.ro) nici macar dupa aia petrecuti "Aici" (32.8luni)...
doar o observatie...
Sotia o cunosc de 6 ani, "rapitorii.ro" de 5 ani, salaii de 24 de ani :D

cred ca danr e din prima linie :D mai sunt cativa, sa ridice (daca vor) 2 degete.

@adrian frunza: "in 5 ani sper ca ai remarcat in ce hal a ajuns forumul. "

dap, am observat, dar nu tre' sa facem nimic pentru asta. lucrurile se vor intampla oricum.
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 14 Ian 2010, 10:52

nu dai de baut nu dau cadou :lol: vezi ca urmeaza a mea si eu dau de baut dar astept cadou :wink: :cool:

la mine o durat pana sa imi fac cont dar am urmarit forumul de la inceput,era perioada(2004) cand aveam primul contact cu wb :lol: incercam sa pacalesc cleanu si cu altceva decat goange,viermi,furnici si ........

pestii erau destui ptr toata lumea si nu trebuia sa il cautzi asa de mult si ferit ca acum, aveai cateva locuri pe care le frecventai regulat :lol: si care itzi dadeau ce trebuia :lol: iar cu timpu si-au facut aparitzia lipitorile de locuri care vroiau totul de-a gata :evil: si de acolo pana la distrugerea completa a fost doar un pas :evil:

pe baza informatzilor de la inceput multzi si-au facut magazine de pescuit exclusiv numai wb, eu stiu unu care dupa fiecare postare a noastra a pescarilor avea in stoc wb la un pretz exagerat,si care dadea lectzii cum se ''pescuie'' cu wb respectiv si cat de bun e :evil:

din cauza asta e forumul cum este in momentul asta,ii mananca pe comerciantzi ca nu se mai afla lucruri utile si trebuie sa gandeasca ce wb is prinzatoare :evil:

na ca sa nu stric topicul ma opresc si itzi doresc tzie si celor care si-au facut cont in ianuarie 2005 la multzi ani in continuare

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 14 Ian 2010, 17:15

No,pai sa fii sanatos Ovidiu si sa mai prinzi (macar) inca 5 ani salai! :wink:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 14 Ian 2010, 18:02

zamfi scrie:No,pai sa fii sanatos Ovidiu si sa mai prinzi (macar) inca 5 ani salai! :wink:
:D daca nu patesc nimic tragic, sper la mai multi salai/ani ;)

iti doresc asemenea... sanatatea sa ne tina (si nevestele) ca ne descurcam cu pestii :D

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 14 Ian 2010, 20:28

Multumesc frumos!Stiu ca urarile sunt sincere! :lol:
Asa ca ...Fir intins!

Ps: cred ca o sa ma ambitionez sa-ti dobor recordul ala la salau , desi sansele ...tind spre zero :cry: :lol:
Da' in pescuit ,ca si la femei ,nu se stie niciodata! :lol: :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 14 Ian 2010, 20:47

La multi ani si fir intins !

Iar daca vei acorda putina atentie stiucii si avatului, sint sigur ca pescuitul iti va parea si mai fain ! :D
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 14 Ian 2010, 21:22

razvan m. scrie:La multi ani si fir intins !

Iar daca vei acorda putina atentie stiucii si avatului, sint sigur ca pescuitul iti va parea si mai fain ! :D
Razvan, sa stii ca ma gandeam sa le acord putina atentie ;)

Scrie răspuns